Menu

Politikker

Avedøre IF`s Politikker:

 

Euforiserende stoffer.

Klubben ønsker at sikre sine medlemmer mod euforiserende stoffer, hash m.v. 

Klubbens politik er, at hvis der konstateres køb, handel eller rygning af euforiserende stoffer i og omkring baner, klubhus, halfaciliteter, eller i øvrigt i forbindelse med klubaktiviteter, medfører dette øjeblikkelig bortvisning fra klubben. For medlemmer under 18 år vil de respektive forældre i alle tilfælde blive kontaktet. 

Såfremt det konstateres, at nogle medlemmer forsøger at handle med stoffer på de ovennævnte steder, vil det ligeledes blive anmeldt til politiet. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pædofili

Alle trænere / ledere i Avedøre IF bliver tjekket i Det Centrale Kriminalregister ifølge lovgivningen i forbindelse med deres start i klubben. Herefter foretages et nyt tjek en gang årligt

 

Selvom Avedøre IF har disse regler for at sikre såvel spillere samt træner/ledere imod eventuelle krænkelser, kan situationen selvfølgelig opstå alligevel. I tilfælde af, at man har en mistanke eller hører et rygte, så kontakt hurtigst muligt klubbens bestyrelse. 

 

Såfremt en straffeattest ikke kommer ren tilbage fra Rigspolitichefen, vil vedkommende personligt blive kontaktet af Avedøre IF`s bestyrelse, med henblik på bortvisning, og samtidig få besked om årsag til bortvisning fra klubben. 

Dette forhold vil blive mellem bestyrelse og den bortviste. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Luk