Per Myhrmann
22. august 2020 kl. 18:05
Vandt i Køge efter god 2. halvleg

Referat af DS-kampen Køge Nord – Avedøre – 2-3 (2-0).

Kampens første chance tilfaldt Køge Nord efter 10 minutter, men det kvalificerede skud reddede Rasmus Siggaard i flot stil ved den ene stolpe. Men han var prisgivet efter 14 minutter, da Køge Nord spillede sig let forbi forsvaret. Avedøres første mulighed opstod efter 25 minutter, hvor Mathias ”Mini” Johansson lavede boldjagt og fik presset Køge Nords forsvar til et boldtab med målmanden fanget langt ude i feltet. Det gav en åben chance til Mathias Redke fra kanten af feltet, men skuddet blev placeret for yderligt og gik forbi det tomme mål. Kort før pausen havde Avedøre et godt modangreb, men det førte ikke til den chance til Mini, som var planen. To minutter senere fik Avedøre ikke bolden væk fra eget felt, og så kunne Køge Nord let score til pauseføringen på to mål. Det så bestemt ikke godt ud, for Avedøre havde ikke tilspillet sig synderligt meget den første halvdel af kampen.

Men det vendte stille og roligt gennem den sidste halvdel. Efter 53 minutter mistede Køge Nord bolden ved eget felt, og Anders Vibe Kjøller sagde tak og scorede fra kanten af feltet til reducering 1-2. Avedøre havde fået troen på point tilbage. Kort efter havde Marc Rosenmejer en stor chance, men det gav blot et frispark for tilbagelægning til Køge Nords målmand. Chancen med frispark kort fra mål blev ikke udnyttet, men Avedøre havde fået langt bedre fat i kampen. Midt i halvlegen pressede Avedøre meget på for en udligning. Tidligere avedørespiller, bl.a. i 2. division, Mohammed Mojab, lykkedes med en dribling, men dommeren fløjtede for frispark. Til Køge Nord! Spillerne fra Køge Nord havde gerne set en fordel ved at lade Mojab løbe videre mod baglinjen, ikke mindst Mojab selv. Han brokkede sig højlydt over kendelsen et par gange og fik gult kort. Men han skulle lige komme med en bemærkning yderligere til dommeren, der ikke kunne gøre andet end at give et nyt gult kort og dermed rødt til den frustrerede spiller fra Køge Nord. Reduceret til 10 mand så det nu pludselig svært ud for Køge Nord. Der gik da også kun 4 minutter, så udlignede Mikkel Schmelling for Avedøre. Han stod bagerst i feltet efter en dødbold og kunne rimeligt let lægge bolden i mål. Der manglede 16 minutter af kampen.

Indskiftede Mehidienne Djafer-Bey (Mehio) havde efter 2 minutter på banen en kæmpechance, men skuddet fik slet ikke nok fart. Det blev alligevel Mehio, som to minutter inde i overtiden scorede sejrsmålet til 3-2, da Baboucarr Baldeh erobrede bolden midt på banen, og efter lidt samspil med Marc Rosenmejer endte bolden i højre side hos Mehio, der scorede sit første mål for klubben med et fladt skud i det lange hjørne.

Om det var retfærdigt afhænger nok af, hvem man holdt med. Men flot af Avedøre at komme godt igen efter pausen og vende et truende nederlag til sejr og 3 point til kontoen.

Der var ikke mødt så mange tilskuere op til kampen, som blev afviklet på kunststofbane, som lugtede grimt i varmen.

Den næste kamp er en hjemmekamp mod Ishøj IF på lørdag den 29. august kl. 12.00. Der spilles i Zebrafolden med rækkens førerhold, der nok anses for favoritter af mange.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Michael Bo Hansen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Anders Vibe Kjøller – Mathias ”Mini” Johansson (anf.)  – Oliver Larsen – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Marc Rosenmejer – Mathias Redke

Indskiftet:      Mehidienne Djafer-Bey (75´ Michael Bo Hansen) – Mathias Kuch (85´ Simon Boe Nielsen) – Baboucarr Baldeh (89´ Mathias Rdke)

Ikke benyttet: Abdallah Said