Vandt sidste træningskamp inden DS-start

Per Myhrmann
09. august 2020 kl. 09:28
Birkrød slået sikkert 2-0

Referat af træningskampen Avedøre – Birkerød –2-0 (1-0).

Sidste træningskamp inden turneringerne går i gang blev sikkert vundet med 2-0. Avedøre var spilstyreende og havde klart flest chancer gennem hele kampen mod et DS-hold fra Birkerød, der ikke havde meget at byde ind med.

I første halvleg havde Birkerød kun et enkelt farligt skud på mål fra kanten af feltet, men den viftede Lucas Thers over mål til hjørnespark. Inden da havde Niklas Myhrmann sendt et hovedstød over mål, og Nicklas Antonsen havde afprøvet birkerødmålmanden, uden han kunne overliste ham. Det blev i stedet Mathias ”Mini” Johansson, der efter et kvarters spil scorede fladt i det lange hjørne til avedøreføring. Et par minutter efter kom måske det bedste angreb, hvor bolden blev sluppet hurtigt og endte i højre side af feltet, hvor den fra USA hjemvendte Mads Eslund godt kunne have scoret for Avedøre. Inden pausen var både ”Mini” og Marc Rosenmejer tæt på, men Mini blev tacklet af den fremstormende målmand, og Rosenmejers skud tog målmanden sig ligeledes af. Lige før pausefløjtet havde Birkerød faktisk et skud, som sneg sig uden om stolpen. Det havde også været uretfærdigt, hvis ikke Avedøre havde været foran, inden spillerne fandt skyggefulde steder til en snak i pausen. Føringen var endog for lille i forhold til spil og chancer.

De største chancer kom i det første kvarter efter pausen, hvor Rosenmejer headede ved siden af mål i totalt fri position, og at Mikkel Schmelling ikke fik ram på bolden foran frit mål, vil han nok også selv ærgre sig over resten af weekenden. Baboucarr Baldeh var også alene med målmanden, og Rosenmejer fik endnu en stor chance, spillet fri af Anders Vibe Kjøller, men skød ved siden af mål. Det blev i stedet forsvarsspiller Jonathan Villadsen, der lukkede med et hovedstødsmål i tillægstiden.

Der var ikke mødt så mange tilskuere op til kampen. Nogle har måske foretrukket stranden på den varme dag, andre måske en tur i en skyggefuld skov. Buller Hund var også så klog, at han ikke havde taget sin avedøretrøje på til kampen. Han hyggede sig under en parasol og kunne hilse på hunden Luka Myhrmann, som også var mødt op for at ligge i skygge og se fodbold.

Den næste kamp er en LP-kamp tirsdag den 11. august kl. 19.00 mod KFUM Roskilde på Lillevang Idrætscenter. DS-turneringen starter på lørdag den 15. august med en hjemmekamp i Zebrafolden kl. 12.00 med KFUM (dem fra Emdrup).

Mål:               Lucas Thers

Forsvar:         Mathias Kuch – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Mads Eslund – Mathias ”Mini” Johansson (anf.)  – Oliver Larsen – Nicklas Antonsen

Angreb:         Marc Rosenmejer – Mathias Redke

Indskiftet:      Anders Vibe Kjøller (40´ Nicklas Antonsen) – Mikkel Schmelling (46´ Mathias Kuch) – Baboucarr Baldeh (61´ Mathias Redke) – Abdallah Said (68´ Mathias ”Mini” Johansson) – Mehio Djafer-Bey (81´ Oliver Larsen)