Per Myhrmann
19. maj 2021 kl. 08:57
B77 slået lidt heldigt med 2-1

Referat af serie 2-kampen Avedøre – B77 Rødovre – 2-1 (0-0).

Efter det store nederlag i topkampen mod Karlslunde, som er det bedste hold set i Zebrafolden i år, så var modstanderen B77 Rødovre fra den nederste del af rækken. Men det blev en svær kamp for hjemmeholdet og favoritten. Afbud fra alle ”normale” målmænd gjorde, at Jack Overby igen måtte tage handskerne på. Det viste sig at være en god løsning. Overby blev i mine øjne dagens spiller i Zebrafolden med adskillige flotte redninger.

Gennem hele første halvleg var B77 det farligste hold og kunne være kommet foran. Men Overby i målet klarede flot forsøget fra en fri modstander, og efter 38 minutter lavede han en mirakelredning, da et skud blev rettet af og var på vej over ham og i mål. Men Overby trodsede tyngdekraften og løftede sit legeme til højder, han ikke normalt indtager, og fik fistet bolden over mål til hjørnespark. Ingen mål før pausen.

Efter pausen havde Avedøre en dobbeltchance, men uden held. Så det blev B77, der scorede først. Midt i halvlegen kom Mickey Larsen fra B77 fri og fik sendt bolden forbi avedøremålmanden. I den periode spillede begge hold i undertal, da Avedøres Patrick Nielsen og B77´s Dennis Nielsen efter en intern diskussion var blevet sendt af banen i 10 minutter med gule kort. Et kvarter senere måtte Overby igen redde sit hold fra at komme yderligere bagud med en redning fra modstander tæt under mål. Nicolaj Kjær Frederiksen var tæt på avedøreudligning, og Overby forhindrede med fodparade igen B77 i scoring, selv om deres angriber var spillet helt fri.

Man troede efterhånden ikke på flere scoringer i kampen. Men med 2 minutter tilbage kom udligningen. Indskiftede Thomas Petersen fik med et saksespark fra baglinjen sendt bolden ind over til bagerste stolpe, og der kom ligeledes indskiftede Patrick Dalby farende og flugtede bolden i mål til 1-1. Et minut inde i overtiden blev det så 2-1, da et par kontraer endte hos erfarne Martin Nordentoft, der sikkert sparkede bolden i mål til sejr. Patrick Nordahl havde vist næstsidste fod på scoringen.

Måske ikke helt fortjent, at sejren gik til favorit og hjemmehold i denne kamp. B77 havde da også svært ved at styre deres frustrationer. Ved en af scoringerne tog en spiller et gult kort for brok mod dommer, og efter kampens slutfløjt fortsatte udeholdet med at beklage sig. Det betød, at enten en spiller eller træneren blev præsenteret for et rødt kort (kunne ikke helt tydes fra min position). Måske kunne han alligevel ikke spille de kommende weekends.

Den næste kamp spilles ude lørdag 22. maj kl. 12.00 mod Bagsværd.