Vandt 3-1 over Roskilde fra SS i træningskamp

Per Myhrmann
13. februar 2022 kl. 09:43
Vigtigt at vinde og få ny målmand prøvet af

Referat af træningskampen Roskilde (SS) – Avedøre (SS) – 1-3 (0-2).

Selv om det ”kun” var en træningskamp, var det vigtigt at kunne tage hjem til Vestegnen med en sejr over et andet hold fra Sjællandsserien (SS). Kampen igennem viste Avedøre sig som det bedste hold, selv om spillet efter pausen blev lidt mere rodet grundet mange ind- og udskiftninger.

Efter et kvarters spil fandt tilbagevendte Bjørn Jensen med en stikning i dybden en fri Martin Nordentoft, og topscoreren svigtede ikke og bragte fortjent Avedøre foran. Der kom i perioden derefter flere gode tilbud til bl.a. Nordentoft og Martin ”Jern” Nielsen, inden det blev 2-0. Målet blev scoret efter hjørnespark og hovedstød fra Nordentoft, som målmanden fik halvklaret, men Bjørn Engeltoft var hurtigt over bolden og omsatte tilbuddet sikkert til 2-0.

Reduceringen lige efter pausen havde Nordentoft også en andel i. Det var ham, der ramte bolden, så den fuldstændig snød den nye målmand Nicolaj Bugge, som blev prøvet af med succes. Han er kommet til fra Bjæverskov, og vil forhåbentlig vælge at fortsætte i Avedøre. Men der gik kun 3 minutter, før Avedøre igen var foran med to mål. Martin ”Jern” Nielsen trak sig fri på baglinjen og afleverede skråt bagud, hvor Victor Nøhr kom løbende og hamrede bolden ind højt i målet. Der manglede stadig 35 minutter, som ikke bragte yderligere scoringer til veje. Roskilde havde mod slutningen af kampen nogle forsøg, men Bugge i målet klarede flot for sig.

Igen var der afbud fra mange spillere, bl.a. 5 med skader. Så det var ikke godt, at både Rohullah Zalmai, Patrick Paw Olsen og Martin Nordentoft forlod Roskilde lettere haltende.

Den næste træningskamp er aftalt til på lørdag den 19. februar ude mod Kastrup kl. 11.00 et sted på Amager; måske på deres anlæg i nærheden af vejen Ved Diget.

Mål:               Nicolaj Bugge

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Bjørn Engeltoft – Mikkel Schmelling – Nikolaj Lukassen

Midtbane:      Rohullah Zalmai – Niklas Thomas – Kim Gurskov

Angreb:         Martin Nordentoft – Bjørn Jensen – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Patrick Paw Olsen – Marco Ilsø – Mert Cimen – Victor Nøhr – Marco Nyborg