Per Myhrmann
30. august 2020 kl. 09:22
Tredje gang blev ikke lykkens gang. Tabte for tredje gang i træk 1-5 til Ishøj

Referat af DS-kampen Avedøre – Ishøj –1-5 (0-1).

Kampen mod Ishøj blev lige så svær, som jeg havde forventet. Men trods det forholdsvis store nederlag spillede Avedøre en god kamp. Desværre skete der det, der skulle være undgået: En alt for tidlig føring til oprykningsfavoritterne. Inden der var spillet 4 minutter fik Ibrahim Badran scoret. Et hjørnespark blev ikke bokset langt nok væk, så bolden endte mellem Badran og Michael Bo Hansen, og her var Badran hurtigst og fik sendt bolden i mål fra forholdsvis kort afstand. En tilfældighed, men Avedøre var bagud.

I resten af halvlegen var Ishøj klart bedst, og Oliver Larsen måtte sætte hovedet på bolden på stregen, så det ikke blev til et mål yderligere. Osama Akharraz var tæt på en scoring, og Rasmus Siggaard måtte redde i stor stil fem minutter før pausen. Christian Offenberg fik lidt efter bolden forbi Siggaard og i mål, men dommeren annullerede målet for frispark mod målmanden i det lille felt. Avedøre kunne gå til pausen med håbet om en hurtig scoring i anden halvleg. Første halvleg havde kun budt på et par gode langskud fra Anders Kjøller.

Men det blev ved håbet. Christian Offenberg gled 2-0-føringen ind efter 52 minutter, og lige efter var Ishøj tæt på igen. Men så valgte Marc Rosenmejer at tage en solotur med bolden, og fra kanten af feltet sendte han hårdt og præcist bolden i mål. Avedøre var med igen kun bagud med et enkelt.

At der var straffespark til Ishøj i det 60. minut kom som en stor overraskelse, også for Christian Offenberg, som det var begået imod. Offenberg omsatte selv til 3-1. Herfra blev det meget Ishøj, som styrede alt. Det blev til to yderligere scoringer, begge ved Osama Akharraz. Det første efter et gennemspillet angreb, hvor Avedøres Niklas Myhrmann godt ville have haft frispark, da han blev fældet med et slag i ansigtet. Det sidste mål sat ind i overtiden med et præcist spark i den fjerneste trekant.

Ud over målet havde Avedøre efter pausen en enkelt stor mulighed ved Mathias Redke, som kom fri i feltet. Men hans skud blev sendt ved siden af den fjerneste stolpe. En fortjent sejr til Ishøj, som vi egentlig slet ikke skal måle os med. Vi spiller ikke på de samme vilkår. De har nogle evner til at få tidligere divisionsspillere til klubben og må gerne rykke op til de klubber, som har samme vilkår.

Der var mødt en del tilskuere op til kampen, samt to sorte labradorhunde.

Den næste kamp er en udekamp mod Husum på lørdag den 5. september kl. 14.15 i Husumparken.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Michael Bo Hansen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Baboucarr Baldeh – Mathias ”Mini” Johansson (anf.)  – Oliver Larsen – Anders Vibe Kjøller

Angreb:         Marc Rosenmejer – Mathias Redke

Indskiftet:      Mehidienne Djafer-Bey (57´ Baboucarr Baldeh) – Mathias S. Christensen (57´ Michael Bo Hansen) – Abdallah Said (76´ Mathias Redke)

Ikke benyttet: Mikkel Schmelling – Mathias Kuch – Mads Eslund