Tabte 1-2 i SS, men det var ikke fortjent

Per Myhrmann
04. juni 2022 kl. 15:24
Avedøres førstehold rykkede nærmere serie 1

Referat af SS-kampen Avedøre – BSF – 1-2 (0-1).

Efter en god start af BSF, der spiller med om oprykningen til DS, kom Avedøre med og fik tilspillet sig flere store chancer. Emil Skjold Larsen, der igen har fået chancen mellem stængerne, måtte lave en god redning eller to. Gennem første halvleg havde Anton Holm et godt hovedstød lige forbi mål, og Bjørn Jensen fik en løs chance efter et frispark, som burde have givet et gult kort til modstanderen. Phillip Bo Henriksen, som spillede centralt og sin måske bedste kamp for Avedøre nogen sinde, førte bolden frem ved den halve time og fandt Bjørn Jensen, der imidlertid ikke fik udnyttet den store chance. Og kort efter var det Mikkel Schmelling, der fik muligheden ved bagerste stolpe. Men hans hårde flugtning strøg desværre over mål. I overtiden i første halvleg prøvede BSF at filme sig til et straffespark. Men bolden gik over linjen til målspark; troede man. Men dommeren dømte hjørnespark, som desværre blev omsat til mål for BSF af Marcus Woss Christensen på en tilfældig chance på nedfaldsbolden. Mikkel Schmelling blev holdt fast, men modstanderen afleverede da pænt bukserne til Schmelling igen, da bolden gik i mål. I stedet for gult kort til BSF for ”film” og målspark, blev det 0-1.

Efter pausen var Avedøre spilførende, og Bjørn Jensen fik tilspillet sig en skudchance, men det følte spark gik lige ved siden af trekanten. Sameer Arshad havde også et gennembrud, men målmanden fik klaret til hjørnespark. Så fik Bjørn Jensen afdriblet et par modstandere kommende ind i feltet fra venstre side og sparkede fladt i mål til udligning 1-1. Yderst fortjent. Med godt et kvarter tilbage pressede Avedøre på. Et fladt indlæg blev ulovligt stoppet af en BSF´er liggende på jorden med udstrakt arm. Klart straffespark til Avedøre mente alle, men ikke dommeren, der vinkede afværgende. Store frustrationer hos Avedøres spillere over endnu engang at komme i dommerens modvind, og det førte til et gult kort til Phillip Bo Henriksen. Intet går åbenbart bundholdets vej! I hans fravær afsonende de 10 minutters fik BSF et par store chancer, og det lykkedes BSF på chance nummer 3 at score til 2-1 ved Rasmus Brøns. I tillægstiden kom Phillip Bo Henriksen igennem alene med målmanden, men afslutningen sad for tæt på BSF´s dygtige målmand, Kasper Vilfort, der fik afværget. Uafgjort havde været mere passende, når nu dommeren ikke bedømte situationerne til Avedøres fordel. Men ærgerligt for hjemmeholdet, at dommerens afgørelser i et par situationer fik så stor indflydelse på resultatet.

Efter kampen var Avedøres trænerteam så utilfredse med dommeren kvalitet eller mangel på samme, så både Denni Conteh og Jesper Kristoffersen fik kort og blev indberettet. Dommeren havde også under kampen givet dem advarsler for at tale, så dommerens ører fejlede i hvert fald ikke noget.

En god kamp af Avedøre, som spillede den måske bedste kamp i hele foråret. Nedrykningen er dog rykket nærmere, men måske kan det lade sig gøre at ”overleve” med 3 point i den sidste kamp. Men Avedøre er afhængige af resultaterne i en del andre kampe.

Der var mødt 75 tilskuere op til kampen.

Den næste og sidste kamp er lørdag den 11. juni i Zebrafolden mod Vallensbæk. Bemærk, at kampen spilles kl. 13.00.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Wasim Imad Alwan – Anton Holm – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Rohullah Zalmai – Niklas Thomas – Phillip Bo Henriksen – Kim Guskov (anf.) – Rohullah Zalmai

Angreb:         Bjørn Jensen

Indskiftet:      Nikolai Lukassen – Jack Overby

Ikke benyttet: Patrick Tra-Bi