image Marrtin Nordentoft udlignede 10 minutter før tid
Per Myhrmann
22. april 2021 kl. 10:56
Vandt 3-1 i Ejby i serie 2

Referat af serie 2-kampen Ejby – Avedøre – 1-3 (1-0).

Efter at have tabt den første kamp skulle Avedøres andethold helst vinde i Ejby, men Ejby spillede iflg. min udsendte kilde en rigtig god første halvleg og bragte sig foran i det 26. minut.

Men som i kampen mod Rosenhøj kom Avedøre godt igen efter pausen. Men 1-0 føringen til Ejby holdt helt til ti minutter før slutfløjtet, hvor Martin Nordentoft udlignede. Fem minutter senere var det ”nyindkøbet”, den tidligere DS-spiller i klubben, Patrick Nordahl, der kunne bringe Avedøre i front.

Ejby måtte frem på banen, og i overtiden kunne Jack Overby så endeligt slå sejren fast til 3-1 til Avedøre, der dermed holder fast i topstriden.

Den næste kamp spilles først tirsdag den 4. maj grundet flyttede kampe og trukket hold. Modstanderen er pudsigt nok igen Ejby, og spilles hjemme kl. 19.00 i Zebrafolden.