Menu

Overraskede med sejr over topholdet i SS

image Anton Holm skriver autografer
Per Myhrmann
04. maj 2024 kl. 11:31
Vandt 1-0 i Zebrafolden

Referat af SS-kampen Avedøre – Fredensborg – 1-0 (1-0).

 

Det blev en dejlig aften for Avedøres tilhængere og en overraskende sejr over rækkens nummer et, Fredensborg. Kampens eneste mål faldt allerede efter 5 minutters spil, hvor Martin Nordentoft sendte et langskud ind under overliggeren uden chance for målmanden. Gennem hele første halvleg var Avedøre det bedste hold og havde flere muligheder til at øge føringen. Den største tilfaldt forårets topscorer, Emil Møller, men ”Mølleren” fik slet ikke ram på bolden. Martin ”Jern” Nielsen var også igennem, men målmanden tog sig af skuddet, og i en to mod to situation kunne Jern og Gurskov måske have fået mere ud af det. Topholdet virkede derimod ufarlige og sendte ikke Emil Skjold Larsen i avedøremålet på særlige udfordringer inden pausen.

 

I pausen sagde en klog tilskuer, at Avedøre kun havde ét problem: At der var 45 minutter tilbage. Det viste sig at blive trængselstider for Avedøre, der naturligt blev presset af Fredensborg. Chancerne tilfaldt nu udeholdet, og i en situation måtte Skjold Larsen og forsvaret lave en trippelredning for at hindre en udligning. Der kom dog yderligere problemer midt i halvlegen ud over den med tiden. Kim Gurskov fik gult kort og 10 minutter i straffeboksen midt i halvlegen, og de sidste 10 minutter måtte Avedøres også spille i undertal, da Gurskov fik sit andet gule kort og nu kan hvile sig fra kampen næste weekend. Som avedøremand syntes man, at det var underligt, at der ikke tilfaldt udeholdet en ”ostemad” i perioden, men bl.a. Nicolai Geertsen (kom til Fredensborg fra Hvidovre IF´s superligahold januar 24) slap for kortet i en situation, der lignede dem, der udløste kort til avedøreanføreren.

 

En stor fight og gode beslutninger af hele hjemmeholdet gav de tre points. Nu risikerer jeg at glemme eller skuffe nogen, når jeg fremhæver enkelte spillere. Men jeg gør det alligevel. Midterforsvaret med Anton Holm og Alek Farhan Bakalarz stod fantastisk godt hele kampen igennem foran en godt indgribende målmand Emil Skjold Larsen. På midten blev der løbet uafbrudt af Kim Gurskov (der fik et par ufrivillige pauser) og Karl Gaardmand Braad, der helt sikkert spillede sin bedste kamp i den stribede zebratrøje. Men som jeg indledningsvis skrev, var det over hele linjen, der blev tacklet og fightet igennem.

 

Der var mødt 175 tilskuere og et par hunde op på området til kampen, hvor de mindre kunne hoppe i hoppeborg og skyde til måls efter en oppustelig skydeskive.  

Den næste turneringskamp spilles lørdag den 11. maj kl. 13.00 på udebane mod Farum.

 

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Alek Farhan Bakalarz – Anton Holm – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Emil Malm Kristensen – Karl Gaardmand Braad – Kim Gurskov (anf.) – Emil Møller

Angreb:         Martin Nordentoft – Martin S. Nielsen

 

Indskiftet:      Niklas Thomas – Mathias Nedergaard – Frederik Holm Jensen

Luk