Nederlaget på 1-5 mid Skjold Birkerød var i overkanten

Per Myhrmann
29. september 2024 kl. 09:07
Det var 4. nederlag i træk til Sjællandsserieholdet

Referat af SS-kampen Avedøre – Skjold Birkerød – 1-5 (1-2).

Det var 4. kamp i træk, Avedøre forlod banen som taber. At rækkens førerhold vandt kampen er ok, men sejrens størrelse blev for stor. De sidste to mål kort før tid var lidt tilfældige. Avedøre kom bagud 0-1 allerede efter 10 minutter og midt i første halvleg blev det 0-2 Begge gange så det nemt ud for Birkerød at overspille hjemmeholdets bagerste folk.

Reduceringen efter den halve time ved Martin Nordentoft var et rigtig flot mål. Phillip Bo Henriksens præcise indlæg blev flot sendt i mål af Nordentoft, der headede nedad og hårdt mod målet. Birkerøds mål efter pausen til 3-1 var også efter et flot angreb i deres højre side og et indlæg, der blev sparket sikkert i mål.

Avedøre spillede ellers deres bedst kamp den sidste måned, men personlige fejl på midten af banen koster, har man lært.

Det var ingen skam at tabe kampen. Men fra næste uge gælder det om at få point mod de andre bundhold i SS. Avedøre indtager lige nu sidstepladsen.

Det værste ved kampen var, at Jeppe Malm Kristensen måtte forlade banen allerede i første halvleg med et ildebefindende, og at anfører Kim Gurskov fik et hårdt slag på knæskallen og måtte se resten af kampen siddende op ad hegnet. Dertil kom et rødt kort i overtiden til Karl Gaardmand Braad for et hensynsløst frispark og deraf følgende karantæne et par kampe.

Der var kun 75 tilskuere til kampen i det råkolde efterårsvejr.

Den næste turneringskamp spilles fredag den 4. oktober kl. 18.30 i Ølstykke.

Mål:               Emil Nyholm Kristensen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Alek Farhan Bakalarz – Ronaz Colak – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Nicklas Antonsen – Oliver Skjold Larsen – Kim Gurskov (anf.) – Benjamin Snerle Trebbien

Angreb:         Emil Møller – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Nadeem Shemary – Karl Gaardmand Braad – Emil Malm Kristensen