Per Myhrmann
16. maj 2021 kl. 17:22
Fremad Valby vandt 2-0 i Zebrafolden

Referat af DS-kampen Avedøre – Fremad Valby –0-2 (0-1).

Efter to kampe med uafgjort på hjemmebanen Zebrafolden blev det igen til et nederlag. Fremad Valby var det sidste hold, vi havde besejret i september med 2-0. Denne gang blev resultatet også 2-0, men desværre var det Fremad Valby, der tog de 3 point.

Allerede i det 10. minut scorede Fremads Mikkel Thunestvedt Hansen efter hjørnespark på et hovedstød uden at være generet så meget af Avedøres forsvar. Bedste chance i første halvleg til Avedøre var et frispark, som Oliver Larsen flot sparkede mod mål, men målmanden fik hånden på til hjørnespark. Kort efter havde Fremad Valby et hovedstød, som var tæt på at gå ind, men bolden ramte overliggeren på oversiden.

Efter pausen havde Avedøre chancen for scoring og udligning. Martin ”Jern” Nielsen fandt Aymen Lamlil i fri position, men desværre blev sparket sendt ved siden af den fjerneste opstander. Derefter havde Avedøre ingen muligheder for at score. Fremad Valby havde et pres med tre chancer i samme angreb midt i anden halvleg. Den sidste chance skulle blot være trillet på tværs til fri medspiller, men boldholder skød på mål, som Emil Skjold Larsen flot tog sig af.

Allerede to minutter senere kom målet til 0-2. Et boldtab på egen bane af anfører Mathias S. Christensen førte til en hurtig kontra. Emil Skjold Larsen reddede i første omgang, men presset blev holdt og det næste skud fra Wanda Ncube ramte en modstander og snød målmand Emil Skjold. Samme Skjold tog et hovedstød senere, men det sad også lige i favnen.

Med 3 minutter tilbage af kampen blev der begået et frispark på Albin Fetahi. Ikke et slemt et, men Fetahi sparkede ud efter modstanderen, og de røg i klammeri med hinanden. Det førte til gule kort til begge spillere, og da Fetahi havde ét i forvejen, betød det rødt og 10 mand den sidste korte tid. Desværre også karantæne til Fetahi, som ellers er en spiller med potentiale og fart i benene. Han er hurtig med bolden og farlig for alle modstandere. Fetahi havde spillet en god kamp igen i dag, hvilket også Mikkel Schmelling gjorde. Unge Justice Rwango spillede sin nok bedste kamp på denne solrige eftermiddag.

Avedøre er i nedrykningsspl, som ser næsten umuligt ud at ”overleve” i. Der kommer næste uge en oversigt over kampe, stilling og regler.

Kampen blev overværet af ca. 25 tilskuere, og endnu engang ingen registrerede hunde.

Den næste kamp er på lørdag den 22. maj, på udebane et eller andet sted i nedrykningsspillet.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Magnus Johansson – Mathias S. Christensen (anf.) – Mikkel Schmelling – Justice Rwango

Midtbane:      Albin Fetahi – Baboucarr Baldeh – Aymen Lamlil – Oliver Skjold Larsen (anf.) – Aymen Lamlil

Angreb:         Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Nick Ilsø (57´ Aymen Lamlil) – Wandifa Danpha (73´ Abdullah Said) – Zenas Addai-Baffour (83´ Magnus Johansson)

Ikke benyttet: Lucas Thers