Per Myhrmann
13. juni 2021 kl. 10:53
Spillede afgjort 2-2 mod Vordingborg

Referat af DS-kampen Avedøre - Vordingborg –2-2 (0-2).

Vejret var fint til fodbold, men tilskuerne synes nok, at det blæste lidt rigeligt. Der var mødt 50-60 tilskuere op for at se, om Avedøre igen kunne få point på hjemmebane i dette forår. Grundet de få tilskuere var det ikke meget at holde afstandskravet i Zebrafolden, hvor vi nu må være 500 forsamlet.

Det startede ikke så godt for hjemmeholdet. Patrick Nordahl lænede sig på ad og rødt kort efter 16 minutter, men forseelsen blev af dommer Dan Pedersen tog til gult kort og et frispark uden for feltet. Det sparkede Vordingborgs Anders Steen Nielsen flot ind i det ene målhjørne uden chance for Lucas Thers i målet. Avedøre igen bagud efter 17 minutter som i Otterup sidste weekend, men denne ganghund stadig 11 mand på banen. Kort efter var Vordingborg tæt på at komme yderligere foran på et hovedstød fra kort afstand. Men spilleren ramte ikke målet, men til gengæld tidligere cheftræner Peter Juul Petersen, som ufrivilligt delte sin ø ud til de omkringliggende og ned af sig selv. Patrick Nordahl kom igen i søgelyset, da han uvant mistede bolden på egen bane, så Vordingborg fik en friløber, men angriberen sendte bolden ved siden af ​​mål. Mænd Avedøre var stadig i gavehumør fem minutter senere. En fejl i venstre forsvarsside gav en modstander bolden, og da ingen tidligt kunne komme i vejen for hans løb mod mål med bolden, så kunne Nicolai Andreasen lade score til stillingen 0-2. Avedøre var holdt med kun at være bagud med at mål, da halvdelen af ​​kampen var spillet.

Men efter pausen skete der noget. Avedøre ville være med i kampen. Thomas Petersen sparkede et frispark i muren, og på returen sparkede ”P” resolut igen på mål. Bolden ramte en modstander og gik i en bue over målmanden og hamrede med underkanten af ​​overliggeren i ned lige uden for mållinjen. Det havde fortjent og bedre skæbne. Men Vordingborg havde også deres chancer. Der blev headet på Avedøres stolpe, og returen blev headet over mål i helt fri position.

Kim Gurskov gjorde comeback midt i halvlegen efter en skade i april måned. Straks efter scorede Avedøre på et flot langskud. Det var dog ikke Gurskov, der ramte den ”lige i røven”, men Bjørn Jensen, der sparkede bolden ind, så målmanden kun kunne se beundrende på. Samme Bjørn Jensen havde en helt åben chance efter 85 minutter, men målmanden fik afværget med ansigtet. Det holdt hund kun et minut, så havde topscorer Marc Rosenmejer udlignet til 2-2 efter hjørnespark fra Thomas Petersen, hvis indlæg blev forlænget af en modstander.

I de døende minutter og overtiden ramte Vordingborg overliggeren og Martin S. Nielsen havde til gode muligheder, inden han blev udskiftet med Justice Rwango. Han fik muligheden lige før slutfløjtet til at blive den helt butik helt, men retfærdigheden kunne ikke nå frem og sende bolden mod det åbne mål.

God anden halvleg af Avedøre, som på den baggrund kunne fortjene det ene punkt, men Vordingborg havde chancer for at lukke kampen i første halvleg.

Kampen blev overværet af ca. 55 tilskuere.

Også hele brand hunde var mødt op; Buller Andersen, Luka Myhrmann, Carlo Skaaning Myhrmann og Hund Junge (kender kun efternavnet på sidstnæzoek).

Den næste kamp er på fredag ​​den 18. juni mod Taastrup FC kl. 19.00 på udebane.

Mål: Lucas Thers

Forsvar: Magnus Johansson - Patrick Nordahl - Mikkel Schmelling - Thomas Petersen

Midtbane: Bjørn Jensen - Oliver Skjold Larsen (anf.) - Martin Nordentoft - Abdallah Said

Angreb: Marc Rosenmejer - Martin S. Nielsen

Indskiftet: Kim Gurskov (65´ Abdallah Said) - Justice Rwango (92´ Martin S. Nielsen)

Ikke benyttet: Brian Jensen