Per Myhrmann
06. februar 2022 kl. 10:08
SS-mandksabet tabte til Nørrebro FF fra Københavns serie 1 med 2-4

Referat af træningskampen Avedøre – Nørrebro FF – 2-4 (1-0).

Modstanderen skulle have været Såby, men de sendte afbud, fordi de ikke kunne stille hold. I stedet blev modstanderen Nørrebro FF fra toppen af serie 1 i København.

Hele første halvleg var Avedøre det bedste hold og havde styr på både bold og modstandere. De helt store chancer udeblev, men et langskud fra Martin Nordentoft ramte den ene opstander midt i halvlegen. Derefter havde Nørrebro deres bedste periode inden pausen, men Frederik Valentin og forsvaret havde let ved at afværge deres angreb. Mert Cimen, bedste kamp fra hans side efter min mening, kom frem til en chance, men sendte bolden forbi mål. Fem minutter før pausen kom Avedøre foran. Martin ”Jern” Nielsen sendte en bold i dybden til Mert Cimen, der udplacerede målmanden. Minuttet efter ramte Nordentoft for anden gang stolpen, og Bjørn Engeltoft kunne have øget føringen inden pausen, men han missede et hovedstødsforsøg fra kort afstand.

Straks efter pausen kom udligningen, da Avedøres forsvar mistede bolden midt på egen bane. Ren foræring. Minuttet efter kom Nordentoft fri, men målmanden dykkede ned i fødderne på Avedøres angrebsstrateg og sikrede sig bolden. Nordentoft kunne dog alligevel bringe Avedøres foran 2-1, da Rohullah Zalmai fandt Mikkel Schmelling i venstre side, og hans indlæg blev sendt i mål af Nordentoft. Flot gennemspillet angreb. Der var spillet et kvarter af anden halvleg, og det lignede en hjemmesejr.

Men julen varer som bekendt længe, og Avedøre var i gavehumør. Med under et kvarter igen lod Avedøres forsvar to gange med tre minutters mellemrum en modstander stå mutters alene ved fjerneste stolpe, så Nørrebro ubesværet kunne udligne og bringe sig i front med to lette hovedstød. Der skal nok trænes opdækning i den kommende uge! Målmand Valentin blev sat på prøver i denne del af kampen, hvor intet fungerede for Avedøre. Han måtte ud i fuld længde og redde til hjørnespark. Men så tabte han bolden på indlægget fra flaget, så Nørrebro kunne lukke til 4-2.

En god kamp af SS-mandskabet langt hen ad vejen, men uha da da for en afslutning, der viste, at der er opgaver at arbejde med for trænerne Denni Conteh og Jesper Kristoffersen.

Igen var der afbud fra mindst 8 spillere grundet corona, skader mm. Bjørn Engeltoft er ny i klubben og er kommet fra Avarta og spillede en solid kamp.

Den næste træningskamp er aftalt til på lørdag den 12. februar ude mod Roskilde 06 et sted i Roskilde kl. 14.00.

Mål:               Frederik Valentin Hansen

Forsvar:         Christian S. Larsen – Nikolaj Kjær Frederiksen – Bjørn Engeltoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Rohullah Zalmai – Niklas Thomas – Kim Gurskov – Mert Cimen

Angreb:         Martin Nordentoft – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Patrick Paw Olsen – Marco Ilsø