Menu

Første nederlag på hjemmebane i foråret i SS

image klublogo
Per Myhrmann
18. maj 2024 kl. 10:02
Birkerød vandt 1-0 på straffesparksmål i overtiden

Referat af SS-kampen Avedøre – Skjold Birkerød – 0-1 (0-0).

Det er ærgerligt at tabe i overtiden på et straffesparksmål, når alle har affundet sig med en målløs kamp. Men det skulle altså ikke blive til fjerde kamp på stribe uden mål af modstanderen. At det så var retfærdigt nok, at Birkerød sejrede, da de gennem kampen havde bolden mest og klart flest chancer, specielt i første halvleg, er jeg ligeglad med. Avedøre skulle have afværget det sololøb, der førte til straffesparket.

Gennem første halvleg havde jeg noteret fire kæmpe store chancer til Birkerød, hvor målmand Emil Skjold Larsen måtte storspille for at holde nullet. Et gult kort og 10 minutters pause til Kim Gurskov gjorde det heller ikke lettere, men det første ikke til scoring mod Avedøre. Avedøre kom frem til meget få chancer. Martin ”Jern” Nielsen havde muligheden efter 42 minutter, men i fri position bolden blev sendt over mål. Lige før pausefløjtet fik Martin ”Jern” Nielsen den største mulighed på et straffespark, men skuddet var for dårligt og blev afværget af Birkerøds målmand.

Anden halvleg blev mere lige. Birkerød kom ikke frem til alt det, de gjorde inden pausen. Men Avedøre havde heller ikke nogle store chancer. I 10 minutter var Avedøre i overtal, men det kunne ikke ses på spillet. Så en målløs kamp havde været mulig, hvis ikke det lige gik galt i overtiden, som beskrevet i starten af referatet.

Avedøre står godt på banen, når modstanderen har bolden. En klar forbedring i forhold til f.eks. efteråret. Systemet er blevet ændret lidt, så nu skal der ses på, hvordan der kommer flere mål ind på egen konto. Det var første nederlag på hjemmebane i foråret.

Der var mødt ca. 165 tilskuere og en stor sød New Foundlænder op på området til kampen, hvor de mindre kunne hoppe i hoppeborg og skyde til måls efter en oppustelig skydeskive.  

Den næste turneringskamp spilles lørdag den 25. maj kl. 13.00 på udebane mod Snekkersten.

Næste hjemmekamp i SS er fredag den 31. maj kl. 18.30, hvor modstanderen er Rudersdal.

 

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Alek Farhan Bakalarz – Anton Holm – Jeppe Malm Kristensen

Def. midt:      Martin Nordentoft

Midtbane:      Mathias Nedergaard – Kim Gurskov (anf.) – Emil Malm Kristensen

Angreb:         Emil Møller – Martin S. Nielsen

 

Indskiftet:      Karl Gaardmand Braad – Niklas Thomas – Oliver Algreen-Petersesn

Luk