Per Myhrmann
22. april 2021 kl. 10:54
Nederlag på 5-0 i Ishøj var for stort i forhold til boldbesiddelse

Referat af DS-kampen Ishøj - Avedøre –5-0 (1-0).

Ishøj er ingen ønskemodstander til Avedøre. De sidste tre kampe mod holdet er alle endt med nederlag på 1-5 til Avedøre. Det blev heller ikke lad denne blæsende aften på den åbne kunststofbane ud mod Ishøj Strandvej.

Avedøre kom ellers fint fra start, og allerede efter et par minutter kunne Albin Fetahi have bragt Avedøre foran. Fetahi er meget hurtig med bolden og kom fri af Ishøjs forsvar, men desværre var afslutningen lige på målmanden. Fetahi kom simpelthen for tæt på Butt i ishøjmålet. Mohamed Azaquoun viste sin farlighed i Ishøjs angreb med god chance efter 10 minutter. Men så kom en rigtig god periode, hvor Avedøre havde bolden mest og gennemførte gode angreb, uden i chancerne blev rigtig butik. Midt i halvlegen løb Nicklas Antonsen bolden frem i højre side, men pludselig lagde han sig ned med noget, der kunne ligne en lyske-, muskel- eller fiberskade. Avedøres stærke angrebskort, Antonsen, måtte udskiftes, og det skabte måske lidt uro hos Avedøre. I hvert fald fik Ishøj de næste tre minutter tre chancer, hvor Nazari udnyttede den sidste til 1-0 til Ishøj. Kort før pausen havde Christian Offenberg et skud på overliggeren, som kunne have fordoblet føringen, men det blev ved 1-0 ved pausen.

Avedøre havde efter pausen stadig bolden lige så meget som Ishøj, men Ishøj forstod ved udnyttefejl hos modstander. Offenberg scorede på hovedstød efter hjørnespark, som Emil Skjold Larsen ikke kom rigtigt ud til, og Azaquoun øgede til 3-0 og 4-0 inden for spillet 57 minutter; det sidste mål på et gnist fra midten af ​​banen, som flot blev sendt i en bue ned i Avedøres mål. Kampen var afgjort.

Det sidste mål blev scoret af Offenberg, der umarkeret sikkert kunne lægge bolden fladt i mål uden chance for Emil Skjold Larsen. Jeg slutminuttet kunne Baboucarr Baldeh have scoret til ”det normale resultat” mellem klubberne. ”Babou” blev spillet godt i dybden, men formåede ikke at få bolden løftet forbi målmanden.

Nederlaget var stort i en kamp, ​​hvor Avedøre er meget på bolden og måske har bolden lige så meget som modstanderen. Der bliver spillet flot fodbold, men desværre udebliver de afgørende mål, og mindre fejl fører til mål af modstandere. God indsats fra spillernes side med anfører Mathias S. Christensen som indpisker med en god attitude og mange flotte indgreb over for de farlige angribere hos Ishøj.

Kampen skulle spilles uden tilskuere.

Den næste kamp er igen en udekamp. Det er mod topholdet Karlslunde lørdag den 24. april kl. 13.00 i Karlslunde; stadig uden tilskuere.

Mål: Emil Skjold Larsen

Forsvar: Mikkel Schmelling - Jonas Bøtker - Mathias S. Christensen (anf.) - Magnus Johansson

Midtbane: Nicklas Antonsen - Aymen Lamlil - Marc Rosenmejer - Oliver Skjold Larsen - Albin Fetahi

Angreb: Martin S. Nielsen

Indskiftet: Baboucarr Baldeh (27´ Nicklas Antonsen) - Abdallah Said (46´ Aymen Lamlil) - Justice Rwango (75´ Oliver Skjold Larsen)

Ikke benyttet: Nick Ilsø