Andetholdet vandt 4-3 over Ejby 68 i serie 2

Per Myhrmann
29. august 2020 kl. 16:08
Men der er indgivet protest, som Ejby måske vil gå videre med

Referat af serie 2-kampen Avedøre – Ejby – 4-3 (1-1).

Kampen blev spillet på et tidspunkt, hvor jeg ikke kunne være til stede grundet DS-kamp lige efter.

Men fakta er, at Ejby kom foran lidt heldigt, men at Martin S. ”Jern” Nielsen udlignede til 1-1 efter 28 minutter. Den stilling holdt til pausen.

Efter er lille kvarter af 2. halvleg kom Ejby igen foran, men med 20 minutter tilbage udlignede Marco Ilsø for hjemmehold. Føringen holdt kun at minut, så var Ejby foran 3-2.

Den rutinerede Thomas Petersen fik dog udlignet til 3-3, og der var stadig 12 minutter tilbage. Minutterne gik, at 4 minutter inde i overtiden fik Marco Ilsø igen scoret, denne gang til en sejr på 4-3 til Avedøre.

Man skal lige vide, at Ejby agter at indgive en protest mod dommeren, da de ikke mener, at han kendte reglerne for gule kort og udvisninger.

Den næste kamp spilles ude på i Glostrup lørdag den 5. september kl. 14.30.