Per Myhrmann
25. september 2021 kl. 16:43
Tabte 1-3 i bundopgøret i rækken

Referat af serie 2-kampen Avedøre – Glostrup – 1-3 (0-1).

Med kun 12 spillere på holdkortet blev det igen noget svært for Avedøre, som kampen skred frem. Glostrup burde have været foran tidligt i kampen, men Avedøres veteranmålmand stod godt mellem stængerne og holdt absolut Avedøre inde i kampen.

Faktisk kunne Avedøre være kommet på 1-0, da Marc Berner med et skud ramte indersiden af stolpen sidst i første halvleg. I stedet scorede Glostrup på et straffespark, begået af spillende træner Anton Holm.  Efterfølgende fik Mert Cimen og en modstander gult kort og 10 minutter uden for linjerne, så begge hold måtte starte anden halvleg en mand i undertal.

Midt i anden halvleg blev det så 0-2 og lidt senere afgjorde Glostrup kampen med deres tredje mål.

I sidste minut fik Patrick ”Slagter” Nielsen reduceret til 1-3 for Avedøre på et sikkert omsat straffespark.

Den næste kamp spilles ude lørdag 2. oktober kl. 15.30 mod B73 Herlev.