Per Myhrmann
05. juni 2019 kl. 09:28
Vandt 3-1 over Herlufsholm efter 2 sene scoringer

Referat af LP-kampen Herlufsholm – Avedøre –1-3 (1-1).

Allerede i første minut bragte Mathias ”Måge” Redke Avedøre foran 1-0, da han trak sig fri i feltet og sparkede bolden fladt under målmanden. Men efter et kvarter udlignede Herlufsholm på et hurtigt opløb, da bolden blev tabt af Avedøre midt på banen. Redke havde en ny mulighed for at score, inden Herlufsholm fik to store chancer efter nye boldtab på midten. Specielt fejlafleveringen direkte i fødderne på en modstander burde Herlufsholm have udnyttet.

Avedøre svarede igen. Sebastian Tan ramte stolpen og riposten kunne Oliver Larsen ikke få headet ind i det tomme mål. Lige før pausen førte en triplechance til Avedøre heller ikke til en scoring.

Både Redke og Villadsen havde chancer for at bringe Avedøre foran efter pausen, men uden held. Redke fik også en friløber og driblede uden om målmanden. Men driblingen endte på baglinjen og afleveringen herfra skal ikke nævnes! Jonas Nørremark fik ikke nok fart på en tilbagelægning til Siggaard, men Siggaard fik afværget. Gadby sparkede over mål, og det virkede svært for Avedøre at score. Heldigvis var Herlufsholm lige så uskarpe, da en spiller ugeneret fik lov til at heade et hjørnespark på mål; men han headede over. Nordentoft og Green havde gode langskud, hvor Greens skud snittede overliggeren, og Herlufsholm var alene med Siggaard, men afsluttede panikagtigt for tidligt og svagt.

Med 10 minutter tilbage kom forløsningen. Mathias Christensens præcise flade indlæg fra højre side blev dirigeret i mål af Steven Green til 2-1, og to minutter senere lobbede Mikkel Verlis bolden over målmanden efter en smart aflevering fra Hervé Vincent Gamys. Mikkel Verlis er nok den eneste spiller, der ville vælge et lob i den situation med bolden liggende på jorden og en målmand på næsten to meter foran sig!

En sammenfatning på kampen set fra Avedøres side kunne være, at spillet specielt efter pausen virkede godt, og at der gennem hele kampen blev skabt mange chancer. På minussiden kan nævnes de mange muligheder, der ikke fører til mål, fordi afslutningerne mangler enten kraft eller præcision; måske begge dele. Og så er der stadig alt for mange boldtab midt på banen, hvor modstanderen næsten altid kommer til en scoringschance mod et prisgivet forsvar.

Den næste DS-kamp spilles lørdag den 8. juni kl. 13.00 i hjemme mod Holbæk, der har vundet DS-rækken og er rykket op i 2. division.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen (anf.) – Jonathan Villadsen – Jonas Nørremark – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Aymen Lamlil – Steven Green – Oliver Larsen – Sebastian Tan

Angreb:         Mikkel Reimer-Gadby – Mathias Redke Jensen

Indskiftet:      Hervé Vincent Gamys (59´ Aymen Lamlil) – Martin Nordentoft (67´ Oliver Larsen) – Mikkel Verlis (67´ Sebastian Tan)