Per Myhrmann
22. maj 2019 kl. 10:18
Raklev slået 4-2

Referat af LP-kampen Raklev – Avedøre –2-4 (0-2).

Allerede i første minut var Avedøre ved at score. Aymen Lamlil spillede Mikkel Verlis fri med målmanden, men Verlis formåede ikke at få bolden forbi målmanden. I næste minut var det så Raklev, der var helt alene med Siggaard i avedøremålet, men angriberen sendte bolden ved siden af målet. Hervé Gamys fik spillet Mathias Redke fri, men skuddet ramte stolpen. Men kort efter, lige inden der var gået et kvarter, fik ”Måge” Redke bragt Avedøre foran 1-0. Han driblede sig smart fri på kanten af feltet og lagde bolden fladt i mål helt ude ved stolpen.

Omkring den halve time havde Raklev to kæmpechancer mere til en udligning. Men uden succes for hjemmeholdet. Det ene forsøg tog Siggaard sig af med en benparade. I halvlegens sidste minut fik Avedøre frispark uden for feltet. Det tog Mikkel Reimer-Gadby sig af på bedste vis, da han sendte bolden hen over muren og i mål til 2-0.

Mikkel Verlis var tæt på scoring efter pausen, men det blev Gadby, der bragte Avedøre på 3-0 efter 52 minutters spil. Her syntes kampen afgjort, men allerede 6 minutter senere reducerede Raklev til 1-3, da opdækningen ved et indlæg ikke var helt på plads, hvilket målmand Rasmus Siggaard fortalte sine medspillere med ”CAPS LOG” slået til. Avedøre havde ikke så mange chancer i denne periode. Redke var vel den, der var tættest på, men fik ikke kontrol på skuddet. Til gengæld var Raklev igennem igen alene med målmanden, med ny benparade fra Siggaard til følge. Nogle minutter før tid gik det så galt. Et skud fra Raklev fra kanten af feltet gik i mål, og Raklev håbede på et mål mere og derefter direkte til straffesparkskonkurrence. Målet kom også, men det blev debutanten Nicklas Antonsen, der lobbede bolden i en bue over Raklevs målmand til slutfacit 4-2 til DS-holdet.

Ud over debut til Antonsen, der blev debutant nummer 9 i foråret, spillede også Hervé Gamys sin første kamp for Avedøres førstehold.

Den næste DS-kamp spilles lørdag den 25. maj kl. 13.00 i hjemme mod Karlslunde.

I LP kan vi forvente en kamp tirsdag den 4. juni eller evt. onsdag den 5. juni.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen (anf.) – Jonathan Villadsen – Jonas Nørremark – Lars Jacobsen

Midtbane:      Mikkel Verlis – Hervé Vincents Gamys – Oliver Larsen – Aymen Lamlil

Angreb:         Mikkel Reimer-Gadby – Mathias Redke Jensen

Indskiftet:      Nicklas Antonsen – Valton Maskuti – Mads Eslund