Per Myhrmann
06. maj 2019 kl. 10:43
Samme resultat som Danmark-Island i august 1967

Referat af serie 3-kampen Hundige – Avedøre –2-14 (0-9).

Avedøre kunne kun stille med 12 spillere til reserveholdskampen i Hundige, og heraf var både Thomas Petersen og Brian Jensen venligst udlånt af 5. senior. Men det viste sig, at det var nok til at vinde. Allerede efter 5 minutter havde Hervé Gamys scoret 2 mål og bragt Avedøre på vinderkurs. Da godt et kvarter af kampen var spillet, havde Kim Gurskov, Jonathan Villadsen og Patrick Nielsen bragt Avedøre foran 5-0, og resten af kampen var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

Omkring den halve time var det Thomas Petersen, Micas Engelhardt Holm og Hervé Gamys, der i nævnte rækkefølge ændrede stillingen til 8-0. Specielt Micas´s mål var flot. Aldrig har teenageren sprunget så højt før. Bolden blev med panden sendt ind helt oppe i hjørnet og ramte først den ene og så den anden stolpe. Så blev der slækket på koncentrationen, og Hundige havde to store chancer, som blev henholdsvis misbrugt og reddet af målmand Frederik Valentin Hansen, som for første gang var i aktion i kampen på Hundige Boldfælled efter 30 minutters spil. Avedøre nåede inden pausen at bringe sig på 9-0 ved Kim Gurskov efter flot forarbejde af Thomas Petersen og Jonathan Villadsen.

Efter pausen måtte tilskuerne vente næsten et kvarter på den første scoring, trods både Hundige, Patrick Nielsen og Jack Overby havde haft chancer. Det blev Patrick ”Palle” Olsen, der scorede målet til 10-0 ved at hamre bolden ind øverst i målet. Thomas Petersen ramte stolpen med et godt skud, inden Hervé Gamys scorede sit fjerde mål spillet helt fri af Kim Gurskov. Jonathan Villadsen burde have øget, men ville være lidt for smart og prøvede at løfte bolden i mål; men der blev løftet for højt med kattepoten. Da der var spillet 66 minutter, havde Patrick Nielsen med sit andet hovedstødsmål bragt Avedøre foran 12-0.

Den sidste fjerdedel af kampen blev noget rod, hvor sjusk og forståeligt manglende koncentration førte til store chancer til modstanderen. Hundige nåede at reducere 2 gange, inden Micas Engelhardt Holm brød igennem på højre kant og scorede sit andet mål til 13-2 med et kvarter tilbage. Derefter fik Jack Overby 2-3 chancer, som han normalt omsætter i scoringer, men ikke denne dag. Det blev alligevel Overby, der scorede kampens sidste mål på et straffespark begået mod ham selv. Det gik bedre for assistenttræner, bestyrelsesmedlem, viceanfører og bodsalgsmedhjælper Jack Overby, da bolden lå stille på pletten. Hans mor på tilskuerpladserne var også tilfreds og besluttede sig for at give ham aftensmad alligevel!

Kampens spiller for Avedøre blev Hervé Gamys, der er blevet ”købt” i Frem sidste måned og debuterede i lørdagens kamp. Han og Kim Gurskov var dominerende på det vindende holds midtbane, hvor der var gode muligheder for at udfolde sig. På dagens hold var der afbud fra bl.a. Mathias Redke (arbejde), Nicklas Antonsen (arbejde), Mathias Christensen (arbejde) og Valton Maskuti (syg). Avedøre kan stille med et stærkt reservehold, der ligger nummer 2 i rækken. Holdet er 8 point foran nr. 3, og der resterer 7 kampe. Nummer 1 og 2 rykker op.

På lørdag den 10. maj spilles hjemme mod Karlslunde kl.10.30 hjemme, formentlig i Zebrafolden.