Uafgjort i sidste træningskamp for DS-holdet

Per Myhrmann
28. juli 2018 kl. 14:26
Kampen mod Brøndbys SS-hold endte 1-1

Referat af test-kampen Avedøre-Brøndby-1-1 (0-1).

Avedøre startede fint i efterårets sidste testkamp mod Brøndbys Sjællandsseriehold. Allerede inden der var spillet 10 minutter, havde Christoffer Hebo været på spil 2 gange. Første gang blev hans skud ikke hårdt nok til at overliste Brøndbys fantastisk gode målmand (skulle efter kilde have spillet på U19-landsholdet), og anden gang trak Hebo sig fri i højre side og prøvede at finde en medspiller inde foran mål. Avedøre havde mest spil, men kom ikke til en mulighed igen før det 30. minut, hvor Filip Hansen tog et træk og sendte bolden forbi den fjerneste stolpe.

Brøndby havde intet haft. Men så fik Rasmus Siggaard hænderne på en bold lidt uden for feltet, og der blev dømt frispark til Brøndby. Det sendte Brøndby ind over muren og i mål ved den nærmeste stolpe, hvor Siggaard ikke kunne nå hen. Lidt uretfærdigt. Det var ved at blive 0-2 minutterne efter, hvor en stor chance til Brøndby blev rettet af med kroppen af en forsvarsspiller og gik til hjørnespark.

I anden halvleg skulle Avedøre stå distancen. Der har været svært at spille 90 minutter de første kampe. Marc Rosenmejer var et kvarter inde i anden halvleg tæt ved at score. Han snittede med hovedet bolden videre ved forreste stolpe, men bolden ramte en forsvarsspiller og gik til hjørne. Lige efter prøvede Ilsø at lobbe en medløbsbold over målmanden, men han var igen for kvik. Målmanden reddede også en medspillers hovedstød, og han fik lige hånden på bolden et frispark fra Nick Ilsø, så bolden ramte overliggeren og gik til hjørnespark. Avedøre pressede meget på i denne periode af kampen, men fik ikke udbytte af anstrengelserne.

Brøndby havde deres eneste chance i anden halvleg et kvarter før tid. Men Rasmus Siggaard fik med en benparade afværget forsøget fra spilleren, der havde trukket sig fri i feltet.

Med de 20 minutter tilbage havde Avedøre sendt Jack Overby på banen i stedet for Marc Rosenmejer. Første gang i nogle måneder, at Overby havde fodboldstøvler på. Han blev med ca. 5 minutter tilbage sendt af sted ude i højre side. Overby nåede først frem til bolden og satte sit (kolde) højreben på bolden og sendte den i en stor bue over den fremstormende målmand. Flot detalje og resultatet blev dermed 1-1.

Der var desværre igen afbud fra rutinerede kræfter. De skadede Kim Gurskov, Niklas Myhrmann og Frederik Valentin Hansen var alle på stadion, men spillede ikke. Også de på ferie værende Bjørn Jensen, Anton Holm, Mikkel Schmelling, Martin Stephan Nielsen og Sebastian Tan var væk. Desuden afbud fra Jesper Hansen, Mathias S. Christensen (arbejde) og Simon Boe Nielsen (syg). Det er mange muligheder at se bort fra for trænerne Peter Juul og Timos Adraktas. Det skal nok blive bedre, når sommeren og august måned er overstået; måske og forhåbentlig før. Men nu skal vi være glade for foreløbig at have Nick Ilsø hjemme fra ferie i går. Ilsø har også aflyst en planlagt tur i august, så Avedøre vil have ham til disposition fra nu af.

Næste kamp er turneringskampen hjemme mod AB Tårnby lørdag den 4. august kl. 13.00.

Der var en del tilskuere i det gode sommervejr. Mange valgte klogeligt at holde sig i skyggen af træerne. Hundene var klogere end menneskene; hundene var blevet hjemme.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Lirim Aliti – Jonathan Villadsen – Martin Nordentoft (anf.) – Michael Bo Hansen

Midtbane:      Phillip Bo Henriksen – Nick Ilsø – Filip Hansen – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Christoffer Hebo Smith – Marc Rosenmejer Winsløw

Indskiftet:      Oliver Kolkjær Sørensen (46´ Lirim Aliti) – Nicolai Rasmussen (60´ Mikkel Reimer-Gadby) – Jack Overby (70´ Marc Rosenmejer) – Lirim Aliti kom ind igen i stedet for Michael Bo Hansen.