24. marts 2019 kl. 09:50
Tilfredsstillende resultat for Avedøre
Referat af DS-kampen Karlslunde – Avedøre –2-2 (1-1).

Så kom dagen, hvor vi skulle i gang med at spille om point. Det gjaldt selvfølgelig også Karlslunde, der lige som Avedøre havde været i Tyrkiet for at forberede sig på græs. Men Greve kommune dikterede, at der skulle spilles på kunststofbane.
Karlslunde startede som lyn og torden. Allerede i første minut stormede de igennem i vores højre side, men skuddet gik lige på målmand Rasmus Siggaard, der kom til at spille en afgørende rolle; men derom senere. Kort efter førte et hjørnespark til Avedøre til en friløber til Karlslunde. Uha, den var ikke god. Men Siggaard klarede igen. Éne af Avedøres få muligheder i første halvleg var efter et kvarter, hvor Sebastian Tan driblede sig fri ved baglinjen og var tæt på at finde medspiller foran mål. Men angrebet sluttede i stedet med et langskud af debutenten Steven Green, hvis skud strøg lige over mål.
Omkring den halve time skete der en masse, desværre ved Avedøres mål. En helt fri spiller satte en slatten fod på bolden, så den gik ved siden af Avedøres mål. Magen til skumfod er sjældent set. Og et hjørenspark headede Karlslunde ved siden af mål. Et nyt hjørnespark til hjemmeholdet blev sparket fladt ind uden for feltet, og her kom Karlslundes Emil Moestrup og sparkede flot bolden ind oppe under overliggeren uden chance for Siggaard.
Derefter jagtede Mikkel Verlis energisk en bold ved baglinjen. Verlis nåede bolden samtidig med målmanden og fik den på mærkelig vis drejet ind mod målet, hvor en modstander måtte ofre sig og smide sig ind i stolpen for at redde bolden fra at gå i mål.
Udligningen faldt fem minutter før pausen, da Sebastian Tan efter et par kontraer fik fat i bolden og drejede rundt og sendte bolden fladt i mål. Karlslunde mente, at der skulle have været frispark for hånd på bolden af anfører Martin Nordentoft. Det mente dommeren ikke. Det blev der talt en del om bagefter kampen og nok også i Karlslundes omklædningsrum.
Inden pausen driblede Karlslunde sig endnu engang igennem, men skuddet blev svagt og gik ved siden af mål.
I anden halvleg var Avedøre lidt mere med. Men et kikset spark af stækt spillende Nordentoft førte til chance til Karlslunde. Men Siggaard klarede igen og tog også et hovedstød helt oppe i det ene hjørne. Siggaard måtte også lige efter redde en friløber med en fodparade. Ved stillingen 1-1 fik Karlslunde en chance for tomt mål, men afslutteren sparkede så at sige ved siden af bolden. Lidt tilfældigheder førte lige efter til, at Jonathan Villadsen med sit første mål for klubben kunne bringe Avedøre i front med 2-1 fra kort afstand. Ikke helt retfærdigt efter udviklingen på kampen! To minutter efter fik Karlslunde da også udlignet på hovedstød af Samander Ahmadi efter en dødbold. På det følgende angreb havde Mathias Redke en kæmpechance fra to meters afstand, men "Måge" sendte bolden over i retning af sine navnefæller. Der manglede kun 5 minutter. Men i de minutter havde Karlslunde to friløbere, og Mikkel Reimer-Gadby havde også et fladt skud, som målmanden flot reddede i det ene hjørne.
En kamp, der sluttede uafgjort med et point til hver. Men det kunne sagtens være blevet 3-2 til et af holdene i den hektiske afslutning. En repræsentant for hjemmeholdet mente, at det kunne være blevet 7-1 til Karlslunde, men så skulle de nok have trænet flere afslutninger på friløbere, da de var sammen en hel uge i Tyrkiet.
Jeg synes, at vi i Avedøre skal være glade for at være kommet hjem fra Greve kommune med 2-2 for anden gang i denne sæson (spillede også 2-2 på Greve Stadion). Avedøre havde tre debutanter i dagens kamp. Ud over Steven Green var der debut til de indskiftede Mathias Redke Jensen og Valton Maskuti. Desværre indløb der om morgenen afbud fra en roskildesyg Kim Gurskov.
Mange mennesker var mødt op på banen, hvor der var trang plads på tilskuerpladserne. Jeg fik ikke talt tilskuerne, men der var 3 hunde ud over Avedøres egen maskot, Buller Hund.
På lørdag den 30. marts spilles den første hjemmekamp i DS. Det er kl. 13.00 i Avedøre, og der spilles i Zebrafolden på almindeligt græs mod Herlev.
Mål: Rasmus Siggaard
Forsvar: Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Martin Nordentoft (anf.) – Mikkel Schmelling
Midtbane: Mikkel Verlis – Steven Green – Nick Ilsø – Mikkel Reimer-Gadby
Angreb: Sebastian Tan – Mikkel G. Bang
Indskiftet: Valton Maskuti (57´ Mathias S. Christensen) – Mathias Redke Jensen (67´ Mikkel G. Bang) – Oliver Larsen (74´ Sebastian Tan)
Ikke benyttet: Mads Eslund – Niklas Myhrmann – Martin S. Nielsen – Lucas Thers