Per Myhrmann
18. august 2019 kl. 08:43
DS-holdet stadig ubesejret efter 1-1 mod GVI

Referat af DS-kampen Avedøre – GVI –1-1 (1-0).

Sidste sæson opnåede Avedøre at få 9 points mod GVI, men den statistik bliver ikke gentaget i år. Efter en første halvleg med flot spil og overtaget i spillet af Avedøre med en del chancer til følge, kunne man ellers godt have troet, at årets første sejr kunne være kommet denne lørdag. Men af en eller anden grund mistede Avedøre grebet efter 5-10 minutter af anden halvleg, så det hele endte med et pres på Avedøres forsvar, der måtte forsvare alt det, de kunne. At det blev uafgjort var derfor ikke uretfærdigt, selv om begge hold selvfølgelig gerne ville have vundet.

Allerede efter godt 5 minutter viste Avedøre, at de ville noget. Mikkel Gadby havde et godt skud, men ramte desværre lige på målmanden, og et indlæg fra højre ramte overliggeren hos GVI. Føringsmålet kom i det 28. minut scoret af Anders Vibe Kjøller på straffespark, begået mod Mikkel Gadby, der blev løbet ned bagfra i feltet af Frank Semou.

GVI´s første større chance kom først efter 60 minutter, hvor for løs opdækning hos Avedøre førte til et hovedstød fra Frank Semou, men den tog Rasmus Siggaard sig sikkert af. Nogle minutter efter kom Oliver Larsen galt ind i en tackling og måtte hjælpes fra banen efter behandling af knæet. Vi håber det bedste for Oliver og frygter det værste. GVI pressede på og kom frem til nogle muligheder, men Avedøre stod ok trods presset. Godt 10 minutter før afslutningen blev en lang bold sendt frem til Nicklas Antonsen, der spurtede forbi sidste forsvarsspiller. Antonsen så, at målmanden var løbet ud af feltet og vippede bolden over ham og mod mål. Desværre var lobbet så højt, at bolden efter at have ramt jorden hoppede over det tomme mål. Ærgerligt, for en ”farlig” 2-0 føring på dette tidspunkt kunne have punkteret GVI. To minutter senere kom udligningen til 1-1, sendt flot skruet i mål i hjørnet af indskiftede Emilio de Lorenzo. GVI fik også en chance for at score i tomt mål, da Siggaard var langt ude af feltet, men Patrick Ehlers sendte bolden over det tomme mål. GVI var tæt på at få sejren, men dommeren fløjtede af med pointdeling til følge; tredje uafgjorte kamp for ubesejrede Avedøre.

Kampen blev overværet af 102 tilskuere og Buller Hund.

Den næste DS-kamp spilles lørdag den 24. august ude i Sundby IP kl. 13.00 mod B1908.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias Christensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Mikkel Reimer-Gadby– Oliver Larsen – Mathias ”Mini” Johansson – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Anders Vibe Kjøller – Nicklas Antonsen

Indskiftet:      Mathias Redke (64´ Oliver Larsen) – Taha Noor (83´ Simon Boe Nielsen)

Ikke benyttet: Nicklas Thomsen – Anton Holm – Nadeem Al-Bahadeli