Per Myhrmann
22. april 2018 kl. 07:26
GVI vandt dog til sidst 3-1 på to mål de sidste 10 minutter

Referat af DS-kampen Avedøre-GVI-1-3 (0-0).

Kampen mod duksen GVI blev netop så svær, som jeg havde frygtet. Alligevel var det tæt på at være blevet til det point, jeg havde håbet. Men med 10 minutter tilbage af kampen bragte GVI´s anfører Oliver Østgaard med hovedet GVI foran 2-1 efter et flot og hurtigt angreb, hvor GVI opsnappede bolden på midten af banen. GVI´s mål til 1-0 i starten af anden halvleg kom også efter et indlæg fra højre side, som Avedøres forsvar ikke fik styr på, så Nick Christensen med hovedet kunne starte kampens målscoring. Bjørn Jensen kunne dog efter 58 minutter udligne på et straffespark, begået mod Kim Gurskov i gennembrud. Kampens sidste mål faldt i overtiden. Avedøre spillede med kun 3 mand bagerst (Niklas Myhrmann var sendt i front), og så blev en upræcis aflevering på egen banehalvdel tacklet fra Avedøre, som derpå var i undertal. To mod én kunne GVI spille sig igennem og forbi Rasmus Siggaard, så Nick Christensen til sidst kunne sætte indersiden på og lægge bolden i det tomme mål.

Gennem kampen havde GVI mest spil og flest chancer. Allerede i det andet minut var Avedøre presset og tæt på at lave selvmål, og i det 14. minut ramte GVI overliggeren med et hovedstød. Desværre blev Anton Holm skadet i det 25. minut. Det var en forstrækning i baglåret, den var gal med. Avedøre måtte skifte ud. Lige efter var GVI igen tæt på, da en clearing ikke kom langt nok væk. Men Avedøre havde også sine forsøg mod mål. Altid farlige Martin Nordentoft trak efter den halve time ind fra højre side uden for feltet og fyrede venstrebenet af. Målmanden måtte lave en superredning til hjørnespark, og nogle minutter senere fandt Nordentoft med en aflevering i dybden Simon Boe Nielsen, der presset fik drejet bolden lige uden om stolpen. Den største chance i første halvleg havde GVI dog. En spiller i helt fri position sendte bolden langt over mål, så stillingen ved pausen forblev 0-0.

Efter pausen kom så alle fire mål som beskrevet ovenfor, hvorimod der ikke var så store misbrugte tilbud. Avedøre indskiftede erfarne Nick Ilsø og gav debut til 17-årige Besnik Ljoki. Indsatsen hos Avedøre fejlede ikke noget, men cheftræner Peter Juul var ikke tilfreds med nogle situationer; bl.a. ikke dem, der førte til mål for modstanderne. Vi har stadig 24 point at spille om, men nogle af dem skal ind på kontoen i de næste par kampe.

Der spilles næste turneringskamp ude i Sundby Idrætspark mod B1908 lørdag den 28. april kl. 13.00. Næste hjemmekamp er lørdag den 5. maj kl. 13.00 mod Fremad Valby. Inden kampen mod Fremad Valby er der loppemarked og blomstersalg ved klubhuset. Kom og se på varerne og nyd en kop øl eller kaffe på terrassen.

Avedøre håber snart at have Martin S. Nielsen i gang igen efter en skade. Thomas Petersen må nok vente nogle uger endnu efter en operation.

Der var sæsonrekord på stadion med 160 tilskuere samt et større antal hunde. Fik ikke styr på antal og racer, men der var flere mindre hunde, og raceblanding er ganske almindeligt mellem pattedyr, men gør det sværere at beskrive hunden. Alle hunde opførte sig eksemplarisk.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Anton Holm – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Bjørn Jensen – Kim Gurskov – Filip Hansen – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Mikkel Reimer-Gadby – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Jonathan Villadsen (29´ Anton Holm (skadet)) – Nick Ilsø (72´ Filip Hansen) – Besnik Ljoki (85´ Bjørn Jensen)

Ikke benyttet: Oliver Kolkjær Sørensen– Lirim Aliti – Steffan Skov