Per Myhrmann
11. august 2024 kl. 17:28
Vigerslev besejrede Avedøre med 3-1

Referat af træningskampen Avedøre – Vigerslev – 1-3 (0-1).

Sidste træningskamp inden turneringsstarten blev tabt til holdet fra KS, hvor flere ”venner” af Avedøre spiller. Avedøre spillede i en 3-5-2 formation, som ikke er det normale. Det så også godt ud det første kvarter, hvor bøde Nicklas Antonsen og Martin ”Jern” Nielsen kom til afslutninger, Men Antonsen fik tippet bolden over både målmand og mål, og ”Jerns” chance blev for spids, da Antonsen fandt ham til højre for målet.

Vigerslev havde ikke været i Avedøres felt det første kvarter. Men da de først vovede sig derind, blev der til scoring. Så stod der mest Vigerslev på resten af kampen. Målmand Emil ”EK” Kristensen holdt dog målet rent i flere pressede situationer, og Avedøre bød kun på et mislykket lob af Martin Nielsen og et kanonskud fra Nicklas Antonsen lige inden pausen.

Efter pausen var Avedøre presset, og kun mange redninger af Emil ”EK” Kristensen forhindrede et større nederlag. Nassor Salim opsnappede dog en aflevering efter 70 minutter og lagde bolden i det tomme mål til udligning til 1-1. Men i det sidste 5 minutter fik Vigerslev scoret to gange, hvor Avedøres forsvar ikke så for godt ud efter min mening.

Meter i benene til mange spillere som i den første træningskamp mod Fremad Valby, som blev tabt 0-3. Men der manglede også 5-6 spillere, som var på ferie eller ikke kunne komme. Holdet kan se anderledes ud til den første turneringskamp mod Espergærde lørdag den 24. august kl. 14.00. En dårlig generalprøve giver som bekendt en god premiere.

Som skrevet i selve referatet er den næste kamp turneringskampen lørdag den 24. august kl. 14.00 på udebane i Espergærde. Avedøres kamp den 16. august er flyttet til den 16. november.

Mål:               Emil ”EK” Kristensen

Forsvar:         Anton Holm – Alek Farhan Bakalarz – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Phillip Bo Henriksen – Emil Zibrandtsen – Kim Gurskov (anf.) – Mads Eslund – Frederik Holm Jensen

Angreb:         Nicklas Antonsen – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Nassor Salim – Benjamin Snerle – Niklas Thomas – Jonas Bøtker