Per Myhrmann
08. juni 2019 kl. 16:37
God præstation efter 15 minutter

Referat af DS-kampen Avedøre – Holbæk –1-3 (1-3).

Det startede med blomster og lykønskninger til Holbæk for førstepladsen og oprykning til 2. division. Men Holbæk var ikke søde ved Avedøre. Inden der var spillet 10 minutter havde Holbæk bragt sig foran med 3-0.

Da Mikkel Reimer-Gadby reducerede til 1-3 efter 32 minutter på et direkte frispark, var der lidt håb for Avedøre. Holbæk havde omkring den halve time tre store chancer, hvoraf et hovedstød efter hjørnespark blev headet ved siden af mål. Godt, der ikke var de Light (Ajax) eller Virgil (Liverpool), der skulle afslutte! Martin Nordentoft havde dog også en kæmpechance for at reducere yderligere, men den blev misbrugt.

Både lige før pausen og lige efter pausen kunne det være blevet 1-4. Men Avedøre holdt stand. Oliver Larsen havde en mulighed for at score efter 60 minutter. Derefter havde Avedøre et angreb, hvor en dobbeltchance til Nordentoft og Villadsen kunne have udløst en scoring.

I det sidste kvarter måtte Avedøres Jonas Nørremark redde en scoring fra udeholdet i to forsøg, og Rasmus Siggaard måtte redde en friløber.

Bedste forsøg til Avedøre i slutfasen kom fra Sebastian Tan, som i fri position fik sparket ved siden af målet.

Ser man bort fra det første kvarter, var Avedøre egentlig godt med. En helt igennem godkendt præstation. Resten af kampen var mere lige, og begge hold havde deres chancer for scoringer. Desværre var der sidsteøjebliksafbud fra Mikkel Verlis (lyskeproblmer), og Niklas Myhrmann var i karantæne, og desuden var Aymen Lamlil og Mikkel Bang på ferie.

Kampen blev overværet af kun 95 tilskuere, og for første gang i mange kampe var der ingen hunde at se i Zebrafolden.

Den næste og sidste DS-kamp inden sommerferien spilles lørdag den 15. juni kl. 15.30, hvor det er på udebane i Nymosen mod GVI.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Jonas Nørremark – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Mikkel Reimer-Gadby – Steven Green – Oliver Larsen – Martin Nordentoft (anf.)

Angreb:         Mathias Redke Jensen– Sebastian Tan

Indskiftet:      Nick Ilsø (58´ Mathias Redke Jensen) – Anders Vibe Kjøller (68´ Mikkel Reimer-Gadby)

Ikke benyttet: Jacob ”Shakes” Rasmussen