25. august 2019 kl. 09:04
B1908 besejrede Avedøres zebraer med 5-0

Referat af DS-kampen B1908 – Avedøre –5-0 (2-0).

Jeg vidste godt, at det ville blive en svær opgave på udebane mod B1908, men vi har før overrasket i Sundby Idrætspark mod både B1908 og Fr. Amager. Men denne gang var der ikke meget, der lykkedes for rødklædte Avedøre.

I det første kvarter var Avedøre meget presset og havde ikke selv bolden ret længe ad gangen. Jeg frygtede allerede på det tidspunkt for holdets skæbne. Men så fik Mikkel Gadby en chance og lobbede bolden over målmanden, men desværre lige ved siden af målet. B1908 appellerede for offside, men det blev ikke dømt. Men så kostede to dødbolde dyrt i løbet af 3 minutter før den halve time var spillet. Ved det første mål stod målscoreren alene på straffesparkspletten og headede ugeneret bolden i mål mellem venner og fjender, og ved det andet mål fik ingen avedørespiller ram på bolden fra hjørnesparket, så B1908 kunne score fra tæt hold. Lige før pausen blev Nicklas Antonsen spillet på kanten af feltet af Anders Kjøller, men Antonsens skud var ikke hårdt og ramte lige på målmanden. Et hjørnespark kom Niklas Myhrmann op til og snittede bolden videre, men bolden gik forbi stolpen.

Jeg håbede, at Avedøres kunne overtage spillet efter den gode afslutning på 1. halvleg. Men ak, det blev værre og værre efter pausen. Så da B1908 øgede til 3-0 efter 10 minutter, så var slaget næsten tabt. En lang bold frem og afdribling af Rasmus Siggaard uden for feltet var et hårdt slag for Avedøre. Debutant Michael Bo Hansen blev afløst af en anden debutant, Nadeem Al-Bahadeli, men det ændrede ikke meget. Eneste forsøg på mål efter pausen stod Nicklas Antonsen for, men han blev tacklet i skudøjeblikket på kanten af feltet. I den anden ende havde B1908 flere chancer for at øge føringen, inden det blev 4-0 efter et boldtab af Avedøre helt oppe ved modstanderens felt. Bolden blev derpå hurtigt sparket op på midten, hvor B1908 headede bolden videre til helt fri medspiller, der havde frit løb mod mål og udplacerede Rasmus Siggaard i målet. På et straffespark, begået af Myhrmann, formåede B1908 ikke at udplacere Rasmus Siggaard med 10 minutter tilbage. Han kastede sig til den rigtige side og halvklarede, men riposten blev så sparket ind uden chance for stakkels Siggaard.

Desværre for Avedøre så dommer og linjedommer ikke, at målscoreren tyvstartede sit løb ind i feltet, inden straffesparket blev taget. Lidt mere opmærksomhed fra dommerne kunne have været ønsket, lige som de også midt i anden halvleg ikke så, at B1908´s Bukhave nikkede én af vore spillere en skalle. Det burde have været ”farvel og tak og nyd et langt bad” til Bukhave. På det tidspunkt var Avedøre ”kun” bagud med 0-3.

Inden kampen var Mathias S. Christensens gamle skade så slem, at han ikke kunne spille. Fysioterapeut Bente Holm undersøgte ham og sagde ”nej”. Det gav lidt turbulens lige før indmarch, hvor Michael Bo Hansen skulle gøre sig klar meget hurtigt.

I den sidste face af kampen gik Avedøres spillere og hang med hovederne og kikkede ned i jorden ved hvert spilstop. Nogle mente, at det var dårligt forsvarsspil, når holdet lukker 5 mål ind. Man kan også sige, at det var angrebets skyld, da der slet ikke blev scoret. Det er for let at placere ansvaret ét sted på banen, da man i moderne fodbold forsvarer med alle mand og angriber med alle.

Kampen blev overværet af 247 tilskuere.

Den næste DS-kamp spilles lørdag den 31. august hjemme 12.00 mod Ishøj IF.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Michael Bo Hansen – Niklas Myhrmann (anf.) – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Nicklas Antonsen – Mikkel Reimer-Gadby – Mathias ”Mini” Johansson – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Anders Vibe Kjøller – Mathias Redke

Indskiftet:      Nadeem Al-Bahadeli (61´ Michael Bo Hansen – Jonathan Villadsen (78´ Mathias ”Mini” Johansson)

Ikke benyttet: Mathias S. Christensen – Jacob ”Shakes” Rasmussen Nicklas Thomsen – Anton Holm –