Per Myhrmann
14. oktober 2018 kl. 14:51
Vandt 8-2 i Køge, og sejren kunne være blevet meget større

Referat af serie 3-kampen Køge – Avedøre –2-8 (0-4).

Allerede fra kampens start kunne man se, at det var bund mod top. Avedøre havde kontrol over bolden og Anton Holm kanonerede bolden ind under overliggeren efter 10 minutter. Køges eneste chance i første halvleg kom ti minutter senere efter en periode, hvor Køge efter min mening havde fået for meget spillerum.

Omkring den halve time faldt afgørelsen, da Avedøre på 4 minutter scorede 3 gange. Anfører Nicholas Hesltrup blev smart spillet fri af Marc Rosenmejer og scorede sikkert. Derefter fandt Besnik Ljoki med en følt aflevering Michael Bo Hansen i feltet. Han tæmmede bolden med brystet og flugtede derefter bolden i mål. Det blev 4-0 ved Marc Rosenmejer, som udplacerede målmanden med et fladt spark. Jack Overby burde have sparket i kassen efter hjørnespark, men skuddet gik vel 10 meter over mål, og Besnik Ljoki var alene igennem med kun målmanden foran sig, men misbrugte tilbuddet. Lige inden pausen havde Lucas Thers den første redning, da et velplaceret spark blev sendt til hjørnespark.

Anden halvleg startede med 3 scoringer inden der var spillet 10 minutter. Anton Holm afsluttede et mønsterangreb med at sende en perfekt aflevering fra Patrick Nielsen i mål til 5-0. Rosenmejer havde flot skud, inden han fandt Jack Overby, som kunne øge, og Jack Overby sagde tak for sidst ved at spille Rosenmejer helt fra foran mål til 7-0. Det lignede en gevaldig afklapsning af Køge. Men da Jonathan Villadsen, kåret som dagens spiller for Avedøre efter kampen, fandt Marc Rosenmejer til hans tredje scoring til 8-0, så virkede Avedøre tilfredse, og niveauet i spilstyring af kontrol forsvandt langsomt ud af kampen. Der manglede ellers stadig en fjerdedel af tiden. Det udnyttede Køge til scoring på straffespark ti minutter før tid og ny scoring på friløber med to minutter tilbage. Straffesparket blev begået af målmand Lucas Thers, der i situationen fik rødt kort og står til karantæne. Han nåede at holde målet rent, inden Jack Overby tog handskerne på og blev passeret to gange. Overby reddede dog en bold op på overliggeren imellem Køges to scoringer.

Den spilles på fredag den 19. oktober hjemme mod Himmelev7Veddelev kl. 18.30.