Menu

SS-holdet tabte i Taastrup

image SS-holdet septemebr 2023
Per Myhrmann
05. november 2023 kl. 11:04
Havde fuldstændig styr på kampen indtil pausen

Referat af SS-kampen Taastrup – Avedøre – 3-1 (0-1).

Utroligt, at en kamp kan ændre karakter så voldsomt, blot fordi aktørerne forlader ”grønsværen” et kvarters tid for at hvile og høre på kloge ord fra trænerne.

Avedøre var klart det bedste hold gennem de første 45 minutter, hvor Taastrup ikke havde meget at byde ind med. Emil Skjold Larsen i avedøremålet havde ikke meget at tage sig af. Allerede efter få minutter var Kim Gurskov og Martin Nordentoft ved at spille sig igennem, og Avedøre pressede godt på det første kvarter med mange hjørnespark til følge. Måske burde dommeren have fløjtet for straffespark på Martin ”Jern” Nielsen. Det syntes Jern i hvert fald, at manden med fløjten kunne have glædet udeholdet med.

Avedøre lagde et højt pres gennem hele halvlegen og fik brudt Taastrups spil hurtigt. Det gav gode muligheder med modangreb. Et sådant blev efter endnu en bolderobring af Gurskov til en situation, som jeg synes, Avedøre fik for lidt ud af, idet man ikke fik tilspillet sig en afslutning. Emil Malm Kristensen var også tæt på med et godt skud i denne periode.

Avedøres føringsmål kom i sidste minut inden pausen. ”Jern” fik erobret bolden og fandt Kim Gurskov i et godt dybdeløb i venstre side. Gurskov tog et ekstra træk mod baglinjen, hvorfra han fandt den fremstormende Martin Nordentoft lige foran målet. Topscorer Nordentoft missede selvfølgelig ikke denne chance.

Men så kom den pause, som jeg på dagen godt kunne have undværet. Der blev i anden halvleg lavet flere personlige fejl og presspillet fungerede ikke længere for Avedøre, der måtte løbe rundt efter modstandere og bold. Den første personlige fejl betød boldtab midt på egen bane, da midterforsvaret ikke fik afværget en forholdsvis ufarlig situation. Alek Farhan Bakalarz fik indhentet modstanderen, men et smart træk af denne betød, at Alek fik fjernet benene på modstanderen. Gult kort til Alek og straffespark, som tidligere avedørespiller Mathias Redke udlignede på. Taastrup var oven i købet i undertal på dette tidspunkt, men det blev ikke udnyttet af de zebrastribede.

Avedøre begyndte at skifte ud, uden det gav nogen ændring i spillet. Det var stadig Taastrup, der var toneangivende. En misforståelse på kanten af eget felt mellem målmand Emil Skjold Larsen og Alek Farhan Bakalarz gav helt åben chance mod tomt mål, men den grønblusede angriber fik sendt bolden forbi det tomme mål.

I det sidste kvarter begyndte jeg at håbe på blot et enkelt point til Avedøre. Men så endte et udspark lige til en modstander på Avedøres banehalvdel. Og et par afleveringer og efterfølgende skud på mål betød 2-1 til Taastrup. Målscorer igen Mathias Redke. Avedøre var et hold i ubalance på det tidspunkt. For lige at være helt sikker på ikke at få point, valgte Emil Skjold minuttet efter at drible rundt med bolden på kanten af straffesparksfeltet. Det var et dårligt valg, når man ikke er i stand til at beholde bolden. Kasper Lind Wessel Larsen pillede bolden fra Avedøres målmand og trillede bolden i det tomme mål.

Ærgerligt at tabe en kamp, som man havde helt styr på den første halvdel, men kun formåede at score et enkelt mål trods presset. Og fejl straffes som bekendt hårdt i sportens verden. Det så man senere, da Borussia Dortmund blev udraderet af Bayern München efter flere personlige fejl.

 

Den næste kamp spilles efter planen lørdag den 11. november kl. 12.30 mod Bagsværd i Zebrafolden.

Kampen kan eventuelt blive flyttet til kunststofbane, hvilket også kan betyde en ændring af kamptidspunktet. Følg med her på siden.

 

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Oliver Algren-Petersen – Alek Farhan Bakalarz – Ronas Colak – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Emil Malm Kristensen – Mads Zibrandtsen – Kim Gurskov (anf.) – Phillip Bo Henriksen

Angreb:         Martin Nordentoft – Martin S. Nielsen

 

Indskiftet:      Nassor Salim – Emil Møller – Mads Eslund

 

Luk