Sikker sejr til reserverne på 7-1 over Solrød

Per Myhrmann
27. april 2019 kl. 09:57
Holdet rykkede midlertidigt op på førstepladsen

Referat af serie 3-kampen Avedøre – Solrød –7-1 (4-1).

Én af de kampe, som skulle vindes. Og det blev den på sikker vis. Sejren kunne være blevet meget større, hvis ikke koncentrationen havde svigtet i nogle tilfælde. Der var også af og til en tendens til, at man helst selv ville score i stedet for at sikre, at holdet gjorde det.

Allerede efter 7 minutter kom Avedøre foran ved Marc Rosenmejer, netop vendt hjem sidste weekend fra tre måneders udlandsrejse. Han fik bolden i mål i to forsøg efter oplæg af Nicklas Antonsen. Denne gjorde det så til 2-0 i det 14. minut på forarbejde af Jack Overby, og Nicklas Antonsen øgede også til 3-0 ved at lægge bolden hen over målmanden på en lang aflevering op ad banen. Der var spillet under 20 minutter, og kampen syntes afgjort.

Men en reducering til 3-1 skabte lidt unødig spænding. Det var så vidt jeg kunne se Patrick Nielsen, der uheldigt fik snittet bolden videre i eget net. Avedøre havde to kæmpechancer ved Jack Overby og Mathias Redke, men med fire mand alene med én modstander valgte Redke at skyde på mål selv, men desværre et stykke over målet. Marc Rosenmejer nåede i første halvlegs sidste minut at øge føringen til 4-1.

Efter pausen var det spil til ét mål. Thomas Petersen sparkede over mål, og Redke brændte en 100%-chance minuttet efter. Nicklas Antonsen duppede bolden, så den ramte indersiden af stolpen, men scoringerne udeblev. Indtil Marc Rosenmejer fuldbyrdede sit hattrick til 5-1, mens Avedøre var i undertal pga. gult kort.

Nicolaj Wagle, ”genopstanden fra de døde”, blev sendt på banen og var tæt på at tackle bolden i mål. Nicklas Antonsen var blevet inspireret af Rosenmejer, så også han fik lavet et hattrick, og stillingen var 6-1 med ti minutter tilbage. I de minutter fik Mathias Redke en chance alene med målmanden, og Rosenmejer ramte stolpen. Det blev Mads Eslund, som lukkede af til 7-1 med et langskud højt i målet, og Antonsen nåede i fri position at sende bolden forbi mål.

Nye spillere skal spilles sammen, og det ser jo godt ud med en stor sejr, som sagtens kunne have været på det dobbelte antal scoringer. Men modstanderen var den bløde mellemvare i rækken med en placering som nummer 7. Det bliver mere spændende i de afgørende topopgør, som starter midt i maj måned.

Der var mødt 33 tilskuere op i det gode forårsvejr.

På søndag den 5. maj spilles ude mod Hundige kl.13.00 på Hundige Boldfælled.