sportschef Per Myhrmann, der ikke var til stede under kampen
24. april 2018 kl. 21:55
Vandt 5-1 mod hold, man inden kampen lå à point med

Referat af serie 3-kampen Avedøre – Himmelev-Veddelev – 5-1 (1-1).

Afbud fra anfører Nicholas Helstrup på kampdagen pga. sygdom var ikke velkomment, da han er en meget vigtig brik i bestræbelserne for at slutte med oprykning.

Men Avedøres hold var alligevel dominerende gennem hele kampen og spillede i store dele af den flot fodbold. Avedøre burde have været foran med et par mål, allerede inden Brian Jensen omsatte et straffespark til 1-0. Furkan Ciftci var blevet tacklet ulovligt i feltet. Netop som pausen var ved at komme, fik Himmelev-Veddelev udlignet på deres eneste mulighed i de første 45 minutter.

Furkan Ciftci fik bragt lidt ro på med et hovedstødsmål efter oplæg fra Marc Serup 10-15 minutter efter pausen. Den stilling holdt sig længe, men de sidste 10-15 minutter fik Avedøre udnyttet spilovertaget og det flotte spil til tre scoringer mere. Furkan Ciftci spillede Medo Kamara fri til 3-1, og Patrick Nielsen og Jack Overby lukkede til 4-1 og 5-1, begge efter forarbejde af Marc Serup, der uden at få scoret havde foden med i tre mål. Patrick Nielsen laver normalt ikke mål så tit, men målet til 4-1 var en helflugter fra kanten af feltet og betegnes lige nu som årets mål på holdet.

Der spilles igen allerede på lørdag den 28. april kl. 15.30 ude på Langbjergskolen mod Brøndby Strand, der ligger næstsidst med 3 point. Jeg forventer helt sikkert tre point i denne kamp.