Per Myhrmann
03. februar 2019 kl. 09:09
Vendte 0-2 til 4-2 mod BSF´s reserver

Referat af træningskampen BSF (s.2) – Avedøre.2 –2-4 (2-0).

Til årets første træningskamp havde træner Morten Schønnemann (ansvarlig træner for serie 3-holdet) mange spillere fra sidste efterårs DS-hold til rådighed. Avedøre stillede et stærkt hold i Skovlunde, og det var måske derfor lidt overraskende, at holdet var bagud med 0-2 efter 1. halvleg. Inden pausen var der ikke så meget, der hang sammen for Schønnemanns hold.

Men nogle justeringer i pausen gjorde, at spillet blev meget bedre og resultatet blev vendt til sejr. Bl.a. blev Anton Holm rykket frem på midtbanen og Jonathan Villadsen tilbage i midterforsvaret. Sidstnævnte var ikke helt frisk og forlod banen efter en times spil. Tre nye mand kom på banen, og det må siges at have effekt, da to af dem scorede de to første mål. Besnik Ljoki smadrede bolden i mål til reducering, og Jack Overby halvflugtede bolden i det lange hjørne til udligningen. Målet til 3-2 stod Mikkel Bang for med et indlæg, der sejlede i mål. Bang vil nok hævde, at det var et skud på mål. At indlæg går i mål ved et tilfælde er sket for bedre spillere end hr. Bang. Jeg har da set både Lars Olsen og Brian Laudrup være ”uheldige” med et indlæg, men heldige med, at bolden gik i mål. Kampens sidste mål til 4-2 stod Christoffer Hebo for med en friløber mod mål.

En godkendt indsats af de 14 spillere, der var med mod Skovlunde.

På lørdag den 9. februar spilles næste træningskamp ude mod Friheden kl. 14.15 på Avedøre Stadion