Per Myhrmann
14. april 2019 kl. 11:00
Sikker sejr over Vindinge

Referat af serie 3-kampen Avedøre – Vindinge –4-0 (3-1).

Avedøre kunne i forårets første opgør stille med et stærkt hold, bl.a. med tre spillere fra startopstillingen i DS mod Karlslunde for 3 uger siden, Sebastian Tan, Nick Ilsø og Mikkel Bang. Hjemmeholdet var da også det klart bedste hold gennem hele kampen, og det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Sebastian Tan ramte indersiden af stolpen, uden bolden kom helt over stregen, inden han bragte Avedøre foran 1-0 på et fladt langskud ude ved den ene stolpe.

I de sidste kvarter af første halvleg blev afgørelse fundet. Bang var fri, men fik ikke scoret, men det gjorde til gengæld altid farlige Jack Overby ved at lægge bolden forbi målmanden lidt inde i feltet. Vindinge fik underkendt et mål for offside, og det samme gjorde Avedøre, da Mikkel Bang fik bolden i mål. Han var efter eget udsagn og flere andres ikke i strafbar offsidesituation. Alligevel blev det Bang, der lige før pausen bragte Avedøre på 3-0, da han blev spillet fri af Lars Jacobsen.

Anden halvleg blev derefter lidt uinteressant. Nicklas Antonsen blev udskiftet efter aftale om kun en enkelt halvleg i debuten, men det ændrede ikke det store på holdets dominans. Marco Ilsø ramte overliggeren og Nick Routhe, udlånt af 5. senior, sendte bolden i sidenettet. Det blev Marco Ilsø, der sluttede scoringerne med sit første mål for klubben til slutresultatet 4-0.

Holdet ligger nummer to i rækken, hvilket er til en oprykning, hvis placeringen kan holdes til sommer. Der mangler stadig 10 kampe, hvor der ikke må sættes ret mange point over styr.

På lørdag den 20. april spilles ude mod Ishøj IF kl.15.30 på Ishøj Idrætscenter.