Per Myhrmann
19. maj 2019 kl. 11:13
Det blev 2-2 mod Fløng/Hedehusene i serie 3

Referat af serie 3-kampen Fløng/Hedehusene – Avedøre –2-2 (0-0).

Topkampen i rækken mellem nr. 1 og 2 sluttede uden en vinder. Efter en målløs første halvleg kom Fløng/Hedehusene foran med 2-0. På den baggrund skal der ses positivt på et uafgjort resultat på udebane. Specielt, når Avedøre kun stillede med 12 spillere, hvoraf den ene var lidt skadet og højst ville spille én halvleg. Der indløb desværre afbud fra 4 spillere efter holdudtagelsen torsdag efter træningen.

Begge Avedøres mål blev scoret af kampens spiller, Nicklas Antonsen. Det første mål på et straffespark.

Holdet er nu 6 point foran nr. 3, og der resterer 5 kampe. Nummer 1 og 2 rykker op. Med 10 point i de 5 sidste kampe er oprykningen sikret, men mindre kan måske også gøre det.

På fredag den 24. maj spilles hjemme mod FC Ishøj kl.18.30 hjemme, formentlig i Zebrafolden.