Per Myhrmann
31. august 2019 kl. 15:58
Tabte hjemme 1-5 til Ishøj IF

Referat af DS-kampen Avedøre – Ishøj IF –1-5 (1-3).

Avedøre har nogle problemer i denne tid. At der ikke scores mål, og at modstanderen scorer en del mål er selvfølgelig nogle af dem. Men hvorfor er der ikke mere kynisme i forsvarsspillet, så de ”dumme” mål og situationer undgås? Det sagde selv dommeren efter kampen. Når anføreren og andre af de erfarne spillere laver fejl og spiller én af de dårligste kampe for Avedøre nogensinde, så bliver det svært for de nye unge spillere at yde deres. Måske mangler Avedøre lidt tyngde på midten og på toppen, med de mange nye. Men spillet er faldet, og jeg kunne tænke mig lidt mere vilje og ærgerrighed på banen.

Truppen er stadig god og i mine øjne mere intakt end i foråret med spillere, som VIL Avedøre og har en tilknytning til kommunen og klubben.

Allerede fra start så det svært ud. Ishøj pressede højt, og Avedøre fik ikke noget spil i gang på modstanderens banehalvdel. Da Ishøj scorede til 1-0 allerede efter 10 minutter, var jeg klar over, at det ville blive svært. Et boldtab lige over midten førte til et hurtigt modangreb og en aflevering mellem midterforsvar og back, og så var Azaquon fri og kunne score uden chance for Siggaard. Scoringen til 0-2 opstod efter en situation, hvor Ishøj fik to chancer. Hvorfor Avedøre stoppede op og vinkede med armene, ved jeg ikke noget om. Måske skulle man have jagtet bolden og sparket den over hegnet. Målscorer var Christian Offenberg, kendt som anfører på reservelandsholdet sidste år. At Andreas Elkjær fik lov til at score til 3-0 er mig en gåde. Niklas Myhrmann havde bolden i eget felt og kunne sparke den væk. Men en spiller i ryggen ingen advarsler og boldtab af ”Myhr” betød gratis chance og mål for Ishøj.

Inden pausen fik Avedøre reduceret til 1-3 på et selvmål, da målmand Henriksen sparkede ved siden af bolden på en tilbagelægning. Mikkel Gadby fik efterfølgende en kæmpechance for at reducere til 2-3, men desværre en for dårlig afslutning af Avedøres Gadby. Det kunne have bragt lidt spænding ind i kampen før pausen.

I de første 10 minutter af anden halvleg havde Ishøj tre chancer for at øge føringen. Myhrmann fik ikke tacklet bolden over sidelinjen eller lagt bolden tilbage, hvilket førte til den første chance. En ny aflevering inden om backen i vores højre side gav ny stor mulighed, og et boldtab af Jonathan Villadsen på egen bane gav en friløber, som Siggaard og Myhrmann med flere kom tilbage og fik afværget. Men ikke forsvarsspil af særlig høj klasse fra Avedøres side. Det blev 1-4 efter 64 minutter, da en dobbeltchance blev omsat til mål af Azaquon.

I de sidste ti minutter havde Ishøj en chance, da de løb fra Villadsen og minuttet efter også et hovedstød fra tæt hold, som blev reddet på målstregen. Avedøres største chance efter pausen tilfaldt Mathias Redke, men der blev sparket ved siden af målet. I slutminutterne blev det så 1-5 ved Christian Offenberg, som kunne sparke en aflevering på tværs af målet ind til 1-5. Jeg så heldigvis ikke opspillet!

Kampen blev overværet af 180 tilskuere og Buller Hund.

Den næste DS-kamp spilles lørdag den 7. september ude i Emdrupparken kl. 13.00 mod KFUM Kbh.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mikkel Schmelling – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Nadeem Al-Bahadeli – Martin Nordentoft – Mathias ”Mini” Johansson – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Nicklas Antonsen – Mathias Redke

Indskiftet:      Michael Bo Hansen (46´ Nadeem Al-Bahadeli) – Lars Jacobsen (67´ Nicklas Antonsen) – Anton Holm (87´ Mathias ”Mini Johansson”)

Ikke benyttet: Lucas Thers