Per Myhrmann
15. september 2024 kl. 12:51
Tabte 0-3 til et formodet tophold i Sjællandsserien

Referat af SS-kampen Avedøre – Rudersdal – 0-3 (0-2).

Resultatet var forventet, men man er alligevel lidt skuffet som avedørefan. Ingen tvivl om, at Rudersdal var favorit og at deres sejr var fortjent. Forskellen på holdene var til at se, og Rudersdal var bedre på samtlige parametre. Mere boldsikre, hurtigere over bolden, bedre tilbageløb og i luften vandt de så at sige samtlige dueller.

Ud over målene havde Rudersdal tre større chancer i første halvleg, hvoraf den ene ramte overliggeren. Et gult kort til Alek Farhan Bakalarz for et mindre tilfældigt frispark efter 25 minutter fik desværre betydning. Ved det første mål kort derefter burde Avedøre have dækket bedre op, hvorimod vi var klart nedspillet ved det andet mål efter flot sammenspil af modstanderen. Avedøre havde ikke et nævneværdigt forsøg på mål inden pausen, og var virkelig presset i store dele af kampen, ikke mindst i undertalssituationen ved det gule kort.

Efter pausen fortsatte Rudersdal med at dominere. Målet til 3-0 kom på et straffespark på en hurtig omstilling. Avedøre havde kort forinden markeret for straffespark til Phillip Bo Henriksen, men dommeren nøjedes med et hjørnespark. På den hurtige omstilling derefter måtte Mathias Nedergaard begå straffespark og fik i tilgift et gult kort og 10 minutters hvile på bænken. Straffesparket var den vikarierende målmand Frederik Lind tæt på at klare. Lind fik begge hænder på bolden, men kunne ikke holde fast i den. Bagud med tre mål og stadig 25 minutter tilbage.

Men i den sidste del af kampen fik Avedøre lidt mere spil og kom da også frem til et par kvalificerede afslutninger. Olcay Uysal fandt Frederik Holm Jensen i dybden, men skuddet gik desværre forbi mål. Og fem minutter senere spillede Olcay Uysal igen Frederik Holm i en scoringsposition. ”Fred” fik da også bolden forbi målmanden, men desværre nåede en forsvarsspiller bolden, inden den gik over stregen.

Avedøre ligger nu næstsidst i SS efter en svær start med mange afbud grundet ferier, skader, festdage mmm. Holdet har brugt hele 27 spillere i de 4 spillede kampe, hvilket må være en rekord. F.eks. var der i forhold til sidste hjemmekamp for 14 dage siden skiftet målmand, begge midterforsvarere og begge centrale midtbanespillere. Når ca. halvdelen af holdet skiftes fra kamp til kamp, giver det naturligvis lidt problemer. Holdet har mødt 3 hold, som jeg regner med ender i toppen af rækken, når den slutter til sommer. Til den tid skal Avedøres placering så forbedres med mindst 3 pladser, hvis man vil være væk fra de væmmelige placeringer.

Der var efter et kvarters spil anslået kun 75 tilskuere og en hund omkring banen. Men efterhånden kom flere til, så der i pausen blev talt 105 tilskuere til kampen.

Den næste turneringskamp spilles lørdag den 21. september i Farum kl. 13.00

Mål:               Frederik Lind

Forsvar:         Nadeem Shemary – Alek Farhan Bakalarz – Jeppe Malm Kristensen – Phillip Bo Henriksen

Midtbane:      Mathias Nedergaard – Martin Nordentoft – Mads Eslund – Martin S. Nielsen

Angreb:         Emil Møller – Olcay Uysal

Indskiftet:      Nassor Salim – Ronaz Colak – Frederik Holm Jensen