Per Myhrmann
20. april 2019 kl. 16:08
Avedøre fik aldrig fat i spillet fra sidste weekend

Referat af DS-kampen Avedøre – AB Tårnby –0-0 (0-0).

Truppen var blevet gjort opmærksom på, at det var en mentalt vigtig kamp mod AB Tårnby. Forstået på den måde, at det var top mod bund i rækken, og at intet kommer af sig selv; undtagen nullermænd. Hele første halvleg blev en tæt affære på midten af banen, men uden at holdene kom frem til chancer. AB Tårnby var ved at komme igennem efter 8 minutter, men det blev afværget til hjørnespark. Avedøres chance midt i halvlegen tilfaldt Martin Nordentoft, der kraftfuldt headede et hjørnespark på mål, men desværre lige på målmanden. Det var alt, der blev noteret de første 45 minutter.

Avedøre kom bedst ud efter pausen med 3 gode muligheder for scoring inden for de første 8 minutter. Den største tilfaldt Mikkel Reimer-Gadby, der sparkede tilbuddet over mål, mens både hovedstød fra Mikkel Verlis og Niklas Myhrmann blev sendt til hjørnespark af målmand og forsvar. Men så var det AB Tårnbys tur til at få chancerne. Målmand Rasmus Siggaard måtte langt uden for feltet for at forhindre et hurtigt modangreb, og minuttet efter blev en stor amagerchance blokeret af forsvaret og røg over målet.

Så valgte Peter Juul at sende Martin Nordentoft frem i forreste geled, så Jonathan Villadsen, tilbage efter karantæne, blev sendt ind i stedet for Gadby. Juul har tidligere haft held med sine taktiske dispositioner, men denne gang ændrede det ikke noget. Avedøre havde stadig svært ved at holde fast i bolden, så det gav ikke det ønskede overtag. Tættest på en scoring kom indskiftede Nick Ilsø med et langskud, som ramte ydersiden af stolpen og gik i spil igen. Der manglede stadig 8 minutter. Men de førte ikke til så meget. Dommeren lagde 5-6 minutter til, og lige efter slutfløjtet sparkede Steven Green bolden i mål på en løs chance uden for feltet. Men for sent (og målmanden kastede sig heller ikke efter bolden).

Inden kampen var der blomster til Avedøres anfører, Niklas Myhrmann, der i dagens solrige hjemmekamp rundede de 200 kampe for klubbens bedste hold. Til lykke til ”Myhr”.

Kampen mod AB Tårnby GVI blev overværet af 142 tilskuere i sommertøj og kun 2 hunde, idet Buller var taget til Jylland på påskefrokosttur. Langt at køre for en pølse, når hunden kan få én gratis i Zebrafolden. Den næste DS-kamp spilles lørdag den 27. april kl. 13.00, hvor det er på udebane i Birkerød mod Skjold, som i denne weekend vandt med hele 5-0 over bundproppen Taastrup.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Jonas Nørremark Jensen – Niklas Myhrmann (anf.) – Martin Nordentoft – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Mikkel Verlis – Kim Gurskov – Oliver Larsen – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Steven Green – Martin S. Nielsen

Indskiftet:      Sebastian Tan (55´ Mikkel Verlis) – Jonathan Villadsen (67´ Mikkel Reimer-Gadby) – Nick Ilsø (74´ Kim Gurskov)

Ikke benyttet: Mathias S. Christensen – Lars Nielsen