Intern træningskamp blev vundet/tabt med 5-4 / 4-5.

Per Myhrmann
26. januar 2019 kl. 15:20
God indsats fra gamle og nye spillere

Intern træningskamp i Avedøres DS-trup endte med 5-4 til det ene hold.

Omkring 27 spillere fra truppen, som skal udgøre 1.-2. senior i foråret 2019, spillede lørdag en intern træningskamp på kunstbane 1 i Avedøre. Der var blandet lidt op mellem nye og gamle spillere, og det ene hold vandt 5-4 efter periodecifrene (0-1, 3-1, 2-2). Det andet hold tabte 4-5!!!!!!!

Det var en god gang træning på en lidt glat bane, og dommeren gjorde det glimrende med fordelingen af frispark mm. til begge hold. Som periodecifrene antyder, kom der flere og flere mål gennem kampen, efterhånden som kræfterne slap op.

Flere nye, Steven Green og Hong Tran, var blandt målscorerne, men også ”gamle” Nordentoft scorede 3 mål, efter han blev rykket frem på banen efter første periode. Truppen ser bred og god ud i forhold til sidste år.

Anton Holm, Phillip Bo Henriksen, Mikkel Bang (skadet), Mathias S. Christensen, Filip Hansen (langtidsskadet), Mikkel Verlis, Jack Overby og Besnik Ljoki var ikke med i dagens kamp.