Per Myhrmann
07. september 2019 kl. 16:20
Tabte 0-1 i Emdrup til KFUM i sidste minut

Referat af DS-kampen KFUM – Avedøre –1-0 (0-0).

Det var tredje nederlag i træk, hvilket ikke kan siges at være godt. At det denne gang blev til nederlag, blev ført en realitet, da der var spillet 90 minutter. Et frispark uden for feltets side i Avedøres venstre forsvarsside blev sendt flot i mål i øverste modsatte hjørne af målet, uden at den debuterende målmand, Niklas Thomsen, havde mulighed for at nå bolden. Et flot mål, vil man siger i Emdrup og omegn. Et heldigt spark og unødvendigt mål vil man mene som udehold. Ikke desto mindre betød det sejr til KFUM over Avedøre på 1-0, et resultat som fra Avedøres synspunkt var uheldigt i sidste minut, men ikke desto mindre retfærdigt, hvis man ser på antallet af chancer gennem hele kampen.

KFUM lagde bedst ud, men Nicklas Antonsen kunne have bragt Avedøre i front efter 8 minutter, da han slap fri, men desværre ramte skuddet lige på målmanden. Det var den eneste mulighed, Avedøre havde i den første halvdel af kampen, hvor KFUM havde et skud uden fart fra kanten af feltet fra fri spiller og en meget større chance, hvor skuddet blev sendt over mål fra 6-7 meters afstand. Lige før pausen tabte Avedøre bolden, så KFUM i et hurtigt modangreb kom fri. Angriberen trak uden om Niklas Thomsen, men forsvaret kom tilbage og fik sendt skuddet/indlægget til hjørnespark.

Straks anden halvleg var sat i gang, førte en fejlaflevering til en friløbet til KFUM, men Avedøre slap med skrækken. Sebastian Tan kom i spil i DS for første gang siden sæsonstarten mod Karlslunde, men det gav kun lidt mere angrebsspil til Avedøre. Anders Kjøller fik en lille chance, men ramte lige på målmanden. I den anden ende havde KFUM en noget større chance, men over mål. Lige før Mathias Redke blev udskiftet, fik han en fin aflevering i feltet, men førsteberøringen var ikke god, så chancen blev forspildt, og det førte kun til et hjørnespark.

Da tiden løb ud fik KFUM målet, som beskrevet i starten af artiklen. Myhrmann blev kastet frem, men det eneste tilbud kom til Nicklas Antonsen på et frispark uden for feltet, men hans gode drejende spark blev flot klaret af KFUM´s målmand til hjørnespark.

Der skal arbejdes med mentaliteten hos Avedøre den næste uge. Også evnen til at holde bolden inden for egne rækker på midten af banen kan være et emne. Alt for mange boldtab fører til hurtige modangreb til modstanderen. Når man har bolden retvendt på midten, skal der findes muligheder fremover banen, så holdet ikke skal forbi 11 modstandere hele tiden.

Oliver Larsen og Mathias S. Christensen var tilbage efter skader, og Tan og Kjøller efter karantæner. Desværre gik Mathias ”Mini” Johansson i stykker til træningen torsdag, så han har nu taget plads i lazaretet sammen med Mikkel Bang og Phillip Bo Henriksen. Her sidder også Martin Nordentoft, der fik opereret sin venstre menisk i tirsdags.

Den næste DS-kamp spilles lørdag den 14. september hjemme 12.00 mod AB Tårnby.

Mål:               Niklas Thomsen

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Anders Vibe Kjøller – Mikkel Reimer-Gadby – Oliver Larsen – Simon Boe Nielsen

Angreb:         Nicklas Antonsen – Mathias Redke

Indskiftet:      Sebastian Tan (62´ Simon Boe Nielsen) – Nadeem Al-Bahadeli (79´ Mathias Redke – Anton Holm (87´ Mathias S. Christensen)

Ikke benyttet: Rasmus Siggaard