31. august 2024 kl. 17:12
Det så ellers sort ud inden udligningen i overtiden

Referat af SS-kampen Avedøre – Taastrup – 1-1 (0-0).

Halvdelen af truppen havde sendt afbud denne weekend pga. skader, barnedåb, ferier, kæresteture mm. Det gav så comeback for flere spillere. Oliver Skjold Larsen og Victor Walter Øvlisen er kommet tilbage til AIF denne sommer. De kom begge til at spille vigtige roller denne solbeskinnede dag i Zebrafolden.

Det var en kamp med meget få chancer i begge ender. De fleste tilfaldt gæsterne fra Taastrup, men bl.a. en god redning af målmand Emil Skjold Larsen på en friløber efter et kvarter holdt stillingen på 0-0. Olcay Uysal havde Avedøres bedste forsøg lige efter, men modstandernes målmand reddede flot til hjørnespark, som Avedøre ikke fik noget ud af. Avedøre virker ikke skræmmende på hjørnespark og andre dødboldsituationer i denne tid. Taastrup var efter den halve time meget tæt på. Et frispark uden for feltet blev sat på trekantssammenføjningen.

Anden halvleg startede med et sjældent boldtab på egen banehalvdel af Oliver Skjold Larsen. Det gav en åben chance til Taastrup, men lillebror Emil Skjold Larsen kom godt af målet og tacklede bolden væk og reddede dermed sin brors fejl. Midt i anden halvleg fik Taastrup scoret ved Kerem Polat efter et hurtigt kontraangreb. Avedøre kom ikke frem til noget, og det var svært at se, at der kunne komme point på Avedøres konto denne festdag. Men et par gule kort i overtiden til begge hold ændrede på situationen. Avedøre fik pludselig bolden i Taastrups straffesparksfelt i nogle situationer, som kunne give mål. Og 5-6 minutter inde i overtiden kom udligningen. Martin ”Jern” Nielsen driblede til baglinjen i venstre side og lagde bolden i feltet ved bagerste stolpe. Her stod Olcay Uysal og headede bolden tilbage foran mål, hvor Victor Walter Øvlisen kunne sætte foden på bolden til udligning 1-1. Det var hans første mål for klubbens førstehold, og han fik derfor en afgørende betydning i sit comeback.

Der blev slidt og slæbt på midten af banen af Oliver Skjold Larsen og Niklas Thomas, som begge spillede en god kamp. Der kan blive kamp om pladserne, når alle efterhånden kommer i gang efter ferier mm. Desværre blev både Anton Holm (!) og Jeppe Malm Kristensen skadede. Men måske kan Bente Holm få dem klar igen til næste weekend. Taastrup kan næppe være tilfredse med det ene point. Som i juni drillede Avedøre igen Taastrup fra at tage alle tre point i det indbyrdes opgør i Zebrafolden.

Der var anslået 400 mennesker på stadion til kampen. Det skyldtes, at det var ungdomsdag i Avedøre IF med hoppeborge, skydeskiver, ansigtsmaling mmm. Der var også en puddelhund og en brun labradorretriever til kampen.

Den næste turneringskamp spilles lørdag den 7. september i Hellebæk på Nordkysten af Sjælland kl. 14.00

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Anton Holm (anf.) – Magnus Tholstrup – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Mathias Nedergaard – Oliver Skjold Larsen – Niklas Thomas – Martin S. Nielsen

Angreb:         Nassor Salim – Olcay Uysal

Indskiftet:      Jonas Bøtker – Victor Walter Øvlisen – Frederik Holm Jensen