Per Myhrmann
12. august 2018 kl. 10:28
Birkerød slået 3-1

Referat af DS-kampen Birkerød-Avedøre-1-3 (0-1).

Endnu tre point kom ind på kontoen med den fortjente sejr i Birkerød, som Avedøre tabte til 3 gange i sidste sæson. Det er første gang siden sæsonen 2010-2011, at Avedøre er startet med to sejre.

Allerede i det 2. minut trak Mikkel Verlis sig fri i højre side og trak ind langs baglinjen. Birkerøds keeper forventede nok en aflevering, men Verlis sendte fladt bolden ind mellem målmanden og den nærmeste stolpe. Første mål af den unge spiller, som blev ”købt” i Fremad Amager i sommerpausen. Avedøre spillede en god gang fodbold, men Birkerød havde i de første tyve minutter et par muligheder. Siggaard reddede dem begge. Den sidste redning fra en fri modstander, som bolden tilfældigt havnede ved efter et par tacklinger. Men Avedøre havde bolden meget og både Verlis, Filip Hansen og Simon Boe Nielsen havde forsøg på mål, som kunne have øget føringen. Eneste gang, der var lidt panik, var ved et lidt kikset udspark fra Siggaard, men der blev hurtigt taget affære i forsvaret.

Efter pausen var Martin Nordentoft og Mikkel Verlis alene med to mand, men det blev til en lidt for let afslutning fra Nordentoft. Efter 56 minutter fandt Nick Ilsø en fri medspiller foran mål, men hovedstødet fra Verlis gik forbi den modsatte stolpe. Det burde være blevet til 2-0. I stedet blev det 1-1 to minutter senere, da Filip Hansen var uheldig at træde i bolden på egen banehalvdel. Det gav en stor chance til Birkerød, som slog til. Bjørn Jensen blev sendt på banen, og inden der var gået fire minutter, havde Mikkel Verlis været alene med målmanden, men lobbede lige på ham, og Bjørn Jensen havde bragt Avedøre foran med 2-1 efter frispilning af Martin Nordentoft. Avedøre var igen i kontrol.

Mod slutningen af kampen var Avedøres spillere trætte, og Birkerød jagtede en udligning. Men det blev Avedøre, der lukkede kampen, da Martin Stephan Nielsen i overtiden driblede sig fri foran målmanden og ikke levnede ham nogen chancer for at afværge.

En god præstation, der lover godt. Holdet er mere spillende fodbold nu, end tilfældet var i foråret. Der er en god bredde i truppen, som havde flere tilbagekomne spillere denne kamp. Niklas Myhrmann, Martin Nordentoft, Bjørn Jensen og Martin S. Nielsen var nye i forhold til sidste weekend. Desværre blev Jesper Hansen fiberskadet under opvarmningen, hvilket betød, at Niklas Myhrmann blev forfremmet fra bænken til startopstillingen lige før kampstart.

Der spilles næste turneringskamp hjemme mod BSF (Ballerup/Skovlunde Fodbold) lørdag den 18. august kl. 13.00.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mathias S. Christensen – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Mikkel Schmelling

Midtbane:      Simon Boe Nielsen – Nick Ilsø – Filip Hansen – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Mikkel Verlis – Martin Nordentoft

Indskiftet:      Bjørn Jensen (63´ Simon Boe Nielsen) – Christoffer Hebo Smith (77´ Mikkel Verlis) – Martin S. Nielsen (79´ Mikkel Reimer-Gadby)

Ikke benyttet: Frederik Valentin Hansen – Lirim Aliti – Marc Rosenmejer Winsløw