DS-reserverne vandt første kamp i serie 2

Per Myhrmann
24. august 2019 kl. 10:42
Herlev besejret 3-1 i Zebrafolden fredag aften

Referat af serie 2-kampen Avedøres – Herlev –3-1 (1-1).

Avedøres reserver kom godt fra start som oprykker i serie 2 med en sejr på 3-1 over Herlev. Der var lidt dramatik allerede fra starten af kampen. Kim Gurskov rundede efter 5 minutter en modstander på midten og så ud til at have frit løb mod mål, men Herlevspilleren blev pludselig meget bred og lagde Gurskov ned. Klart frispark men intet gult kort. Senere i kampen havde det givetvis udløst et kort. Få minutter senere måtte Anton Holm løbe tilbage mod eget tomt mål og heade et forsøg over mål til hjørnespark, efter Nicklas Thomasen var sluppet uheldigt af med bolden. Samme Thomsen måtte minutterne efter redde en friløber fra Herlev med en flot redning.

Scoringen til 1-0 stod Thomas Petersen for. Et langskud med det frygtede venstreben blev rettet af og snød målmanden. Men allerede to minutter senere udlignede Herlev på et lidt tyndt straffespark af Tobias Frøkjær. Flere gode forsøg i begge ender gennem første halvleg førte ikke til scoringer, og spillerne kunne holde pause.

Efter pausen havde Gurskov en stor chance for at score, men han driblede på tværs og skuddet blev blokeret. Nøjagtig det samme overgik Sebastian Tan (hjemme efter ferie). Føringsmålet til 2-1 kom midt i anden halvleg. Thomas Petersen blev sendt mod baglinjen, og hans indlæg blev sendt i mål af en forsvarsspiller fra Herlev. Minutter efter holdt Tan på bolden, mistede den, og så kom et dumt benspænd, som betød gult kort og mand i undertal 10 minutter. Inden Tan kom på banen igen havde Kim Gurskov driblet sig fri og øget til 3-1 med et fladt skud. Avedøre sluttede med at være 9 mand på banen, da først Tan og dernæst Jack Overby fik gule kort. Tans andet kort og dermed rødt kort var efter min mening lidt uretfærdigt og hårdt takseret af dommeren, der havde vist frispark den forkerte vej i situationen. Inden slutfløjtet havde Herlev en mindre chance, og Patrick Dalby var igennem alene med målmanden og misbrugte. Dalby blev i løbet forstyrret og stoppede op, da en modstander eller tilskuer fra Herlev fløjtede, som om der var dømt offside. Højst usportsligt!

På lørdag den 31. august spilles næste turneringskamp for reserverne ude mod Ejby kl. 13.00.