Det blev uafgjort i sidste træningskamp for DS

Per Myhrmann
07. marts 2020 kl. 18:26
Uafgjort 2-2 i Ledøje-Smørum trods føring 2 gange

Referat af træningskampen Ledøje / Smørum - Avedøre –2-2 (0-1).

De første minutter var faretruende til Avedøre. Rasmus Siggaard igen i spillet lave en flot redning og lige derefter fik LSF sendt og hovedstød på overliggeren. Mænd stille og roligt kom Avedøre til orde og fik styr på spillet. Det var gennem hele det første halvleg og meget lige affære. Da der var spillet knap et kvarter, kom Mathias Redke igennem, næsten. Mænd målmanden nåede ud og tacklede sig til bolden. Mathias Redke blev alligevel målscorer efter 35 minutter, da Niklas Myhrmann med en hovedstødsaflevering fra midten af ​​banerne fandt og udførelsen af ​​Redke, der koldblodigt satte bolden i det lange hjørne. Flot mål.

Efter pause var LSF mest på kugle, og Siggaard var ny og superredning i starten af ​​halvlegen. Lidt senere missede Mathias ”Mini” Johansson fuldstændig og tilbagelægning, så en modstander fik en gratis chance, men igen fik Siggaard afværget den gratis mulighed.

Mænd minutter efter blev stillingen ændret til 1-1, da der ikke var præ på en modstander uden for mark, og hans skud ville Siggaard normalt have taget sig af; mænd bolden smuttede ind. Midt i 2. halvleg kom Avedøre igen foran. Målet til 2-1 blev igen scoret af Mathias Redke, der var fri position uden for felt sendte bolden i en blød bue over målmanden. Redke (”Måge”) blev spillet flot fri fra Frederik Simson efter en god vending med bolden.

Jeg det sidste kvarter var LSF meget på bolden og der blev skiftet og del ud. Jeg sidste minut inden slutfløjtet blev det 2-2, da en fri spillere skudt i den første omgang blev afværget af Siggaard i spillet, mænd returer var lad på sparke ind på LSF.

En god kamp med høj intensitet for begge hold. Jeg havde forudsagt kampe afviklet på almindeligt græs, der spildt på næste weekend. Det trækker lidt flere kræfter ud af spillerne, tror jeg.

Avedøre blev brugt til dagens kamp desværre undvære Jonathan Villadsen, Mikkel Schmelling og Nikola Bursac af forskellige årsager. Desuden er Sebastian Tan alvorligt langtidsskadet og Mikkel Bang er stoppet med sin karriere i Avedøre.

Den næste kamp er en turneringskamp i DS på hjemmebane mod KFUM i Zebrafolden lørdag den 14. marts kl. 12.00. Årskort til hele 2020 til den lave pris 280 kr. kan købes ved henvendelse til Per Myhrmann.

Mål: Rasmus Siggaard

Forsvar: Mathias S. Christensen - Anton Holm - Niklas Myhrmann (anf.) - Simon Boe Nielsen

Midtbane: Nicklas Antonsen - Mathias ”Mini” Johansson - Oliver Larsen - Anders Vibe Kjøller

Angreb: Mathias Redke - Frederik Simson

Indskiftet: Michael Bo Hansen (73´ Mathias S. Christensen) - Marc Rosenmejer (76´ Frederik Simson) - Jack Overby (85´ Oliver Larsen) - Zenas Addai-Baffour (87´ Mathias Redke)