Avedøre startede med uafgjort i Espergærde

Per Myhrmann
24. august 2024 kl. 18:10
Godt resultat mod en god modstander

Referat af SS-kampen Espergærde – Avedøre – 0-0 (0-0).

Espergærde var en svær modstander at starte med. De havde i første runde slået nedrykkerne fra Danmarksserien, KFUM Roskilde, med hele 8-0. Så at få point med hjem til Vestegnen denne lørdag ville være rigtig flot.

Det startede da også skidt for Avedøre. Allerede i det første minut blev der spillet en bold i dybden fra Espergærdes side. Målmand Emil Skjold Larsen gik frem og tacklede bolden til hjørnespark, troede man. Men dommeren pegede på straffesparkspletten! Straffesparket fra Valdemar Holze tog Emil Skjold Larsen sig dog af med en fantastisk redning ude ved den højre stolpe. Det stod stadig 0-0, hvilket skulle holde kampen ud.

Inden der var spillet en halv time, måtte Nicklas Antonsen lade sig udskifte med en forstrækning i baglåret. Alt var ”helt normalt” hos Avedøre. Det gav debut til Olcay Mustafa Uysal, som spillede en god kamp. Men da også Magnus Tholstrup nogle minutter efter blev skadet og måtte udgå, var det op ad bakke for Avedøre. Der skulle rokeres om i forsvaret. Avedøre havde ellers sin bedste periode i denne del af kampen. Det skyldtes nok, at Espergærde havde to mand ude med gule kort efter 24 og 27 minutter hvilket gav Avedøre lidt plads at spille bold på. Avedøres måske største chance kom i den periode, men hovedstødet fra Benjamin Snerle Trebbien fik målmanden drejet ud til hjørnespark.

Lige før pausen fik Espergærde chancen efter et hjørnespark. Men hovedstødet fra tæt hold blev sendt lige over Avedøres mål. Det blev til en chance mere for hjemmeholdet, før dommeren fløjtede, da en spiller slap igennem, men vinklen blev for spids, så Avedøre fik forhindret en scoring.

Efter pausen var Espergærde igen tæt på, da Emil Skjold var langt ude af målet og sammen med et par forsvarsspillere gik galt af hinanden. Men bolden fra Espergærdes angriber ramte ydersiden af stolpen. Målmand Skjold måtte kort tid efter lave en stor redning, da en umarkeret modstander efter hjørnespark kunne heade på mål. Godt, at ”skjoldet” reddede alt denne periode ca. 10 minutter efter pausen.

Det blev ikke til så mange chancer senere i kampen fra nogen af siderne. Espergærde var kampen igennem det bedst spillende hold med mange afleveringer og ideer i opspillet. Avedøre prøvede mere at spille bolde op på angriberne for derefter at lægge pres på. Espergærde vil helt sikkert ærgre sig over ikke at have fået 3 point med ind i omklædningen. Avedøre var tilfredse med det ene point, man havde fra kampens start.

Mange gode præstationer hele vejen rundt i kampen. Der skulle løbes meget gennem kampen for at holde Espergærdes godt spillende hold væk fra de største chancer. Mange spillere så trætte ud i den sidste del af opgøret. Duracell-Gurskov indrømmede også efter kampen, at han ikke kan løbe så meget, som dengang han var i tyverne. Én af dem, der fik løbet meget i Espergærde, var fysioterapeut Bente Holm. Hun var på banen adskillige gange for at behandle spillere. Der var udsolgt på køleposer og vand efter kampen fra hendes side.

Lørdag den 31. august kl. 13.00 møder vi Taastrup FC hjemme i Zebrafolden. Der er ungdomsdag på området inden kampen, så kom tidligt. Der er åbent i boden. Lad os håbe på godt vejr med masser af tilskuere, som kan spise og drikke fra boden på stadion. Gratis entré.

Mål:               Emil Skjold Larsen

Forsvar:         Phillip Bo Henriksen – Anton Holm – Magnus Tholstrup – Jeppe Malm Kristensen

Midtbane:      Mathias Nedergaard – Kim Gurskov (anf.) – Mads Zibrandtsen – Martin S. Nielsen

Angreb:         Nicklas Antonsen – Nassor Salim

Indskiftet:      Olcay Mustafa Uysal – Benjamin Snerle Trebbien – Niklas Thomas