Per Myhrmann
15. september 2019 kl. 15:05
Men god 2. halvleg mod AB Tårnby i 1-2 nederlaget

Referat af DS-kampen Avedøre – AB Tårnby –1-2 (0-2).

Endnu engang kom modstanderen bedst fra start. Tårnby kom til skud efter boldtab af Avedøres midtbane, men Siggaard reddede i målet. Efter 21 minutter gik det så galt, da AB Tårnby kom igennem på deres højrekant og bolden fra baglinjen blev spillet til Benjamin Warlo, som scorede fra feltet i det korte hjørne. Mikkel Gadby havde Avedøres første skud efter 25 minutter, men den lille mulighed gik et stykke ved siden af målet. Ti minutter senere måtte Gadby skadet forlade banen og blev erstattet af Sebastian Tan. Umiddelbart derefter havde Hassan Bashir et godt hovedstød, hvor Avedøres opdækning kunne have været bedre. Og et udspark fra målmanden gav ny chance til AB Tårnby, men heldigvis for Avedøre ingen scoring. Tan fik i et angreb fundet Mathias Redke og spillede ham fri, men skuddet tog AB Tårnbys målmand Yousuf Butt sig af. Det kunne være blevet 1-1 i den situation.

Lige før pausen kom AB Tårrnby frem på deres venstrekant, og det præcise indlæg endte i hovedet på Hassan Bashir, som passerede Siggaard til stillingen 0-2. Inden pausefløjtet havde Tårnby en ny chance for at lukke kampen pga. boldtab af Avedøre på egen bane, og Mathias S. Christensen tacklede hårdt og måske ulovligt i feltet, men ingen scoring eller straffespark og lidt spænding til efter pausen.

Efter pausen havde cheftræner Dennis Eliasen skubbet Jonathan Villadsen frem på den defensive midtbane som bolderobrer, og Anton Holm kom ind i midterforsvaret. Få minutter efter indhoppet var Holm tæt på at reducere på et hovedstød, som desværre gik lige ved siden af målet. Anders Kjøller havde derefter et skud på stolpen. Avedøre var pludselig med i kampen og havde overtaget. Da Kjøller midt i halvlegen reducerede til 1-2, var håbet om mindst et point til stede hos hjemmeholdet. Et indlæg fra højre af Mathias S. Christensen rettede Simon Boe Nielsen af, men bolden gik lige uden om stolpen.

Hurtige Nicklas Antonsen kom ind det sidste lille kvarter i stedet for sæsondebuterende Nick Ilsø. Antonsen blev sendt af sted i dybden, og det gav en dobbeltchance til Mathias S. Christensen, men desværre uden resultat i begge situationer.

Da de 90 minutter var ved at rundes, fik Avedøre et frispark uden for feltet, da Avedøre var lige ved at komme fri. Det gav lidt postyr, da Anders Kjøller og Tårnbys målmand Yousuf Butt sloges om bolden. Niklas Myhrmann lagde sig imellem for at tage bolden, men så syntes Butt, at et skuespil med hop og skrig skulle finde sted. Efter laaang tids palaver (så dommerne på VAR?) fik de givet et gult kort til Butt og Myhrmann. Ikke helt retfærdigt, men godt, at Kjøller ikke fik andet gule kort i kampen. Frisparket sparkede Tan ind i muren, hvor en hånd stoppede bolden. Straffespark til Avedøre og mulighed for et point i overtiden. Men det lykkedes ikke Anders Kjøller at sparke bolden i mål på den store chance.

Derefter pres mod Tårnbys mål. Myhrmann havde et skud fra kanten af feltet og det var tæt på en udligning.

Det var fjerde nederlag på stribe til de stribede fra Avedøre. Men første gang, afslutningen på kampen var god. Pointene skal nok komme, men efter indtagelse af sidstepladsen er mit håb nu 10 point i de næste 5 kampe. Der er stadig 20 kampe tilbage i turneringen.

Kampen blev overværet af 111 tilskuere og en enkelt hund.

Den næste DS-kamp spilles lørdag den 21. september oppe i Frederikssund 13.00.

Mål:               Rasmus Siggaard

Forsvar:         Mikkel Schmelling – Jonathan Villadsen – Niklas Myhrmann (anf.) – Simon Boe Nielsen

Midtbane:      Mikkel Reimer-Gadby – Nick Ilsø – Oliver Larsen – Mikkel Reimer-Gadby

Angreb:         Anders Vibe Kjøller – Mathias Redke

Indskiftet:      Sebastian Tan (35´ Mikkel Reimer-Gadby) – Anton Holm (46´ Oliver Larsen) – Nicklas Antonsen (77´ Nick Ilsø)

Ikke benyttet: Niklas Thomsen – Nadeem Al-Bahadeli